ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Επιστρέφει στον Παναθηναϊκό ο Μαυρομμάτης

Στον Παναθηναϊκό φαίνεται ότι θα επιστρέψει στο τέλος του μήνα ο Φάνης Μαυρομμάτης.

Επιστρέφει στον Παναθηναϊκό ο Μαυρομμάτης

Ο Φάνης Μαυρομμάτης είχε δοθεί δανεικός από τον Παναθηναϊκό στη Σοντερίσκε. Ο Έλληνας αμυντικός φαίνεται ότι θα επιστρέψει τέλος του μήνα στον Παναθηναϊκό.

Οπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο αθλητικός διευθυντής της Σοντερίσκε Χανς Γιόργκεν Χάισεν στην ιστοσελίδα «tipsbladet.dk»: «Ο Μαυρομμάτης είναι τραυματίας και από τη στιγμή που δεν θα μπορεί να παίξει στους περισσότερους αγώνες μέχρι το τέλος της σεζόν, δεν υπάρχει λόγος να είναι εδώ.

Είναι καλύτερο να επιστρέψει στο σπίτι του, στην ομάδα του και την οικογένειά του και να προετοιμαστεί για να κάνει μια καλή προετοιμασία για τη νέα σεζόν. Αυτήν τη στιγμή περιμένουμε την εξέλιξη της κατάστασής του».

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 27.938 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.