ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ινσούα: «Δε νομίζω να συνεχίσω στον Παναθηναϊκό»

Ο Εμάνουελ Ινσούα μίλησε για το μέλλον του.

Ινσούα: «Δε νομίζω να συνεχίσω στον Παναθηναϊκό»

Αναλυτικά όσα είπε ο Ινσούα στο TNT Sports: 

Για το δέσιμό του με την Ελλάδα: “Δεν μιλάω τέλεια τα ελληνικά, αλλά είναι η αλήθεια ότι καταλαβαίνω τα πάντα. Η συνεννόηση γίνεται στα αγγλικά στις προπονήσεις. Αλλά και τις τελευταίες σεζόν που ο προπονητής ήταν Έλληνας καταλάβαινα τις οδηγίες από τα ελληνικά χωρίς πρόβλημα”.

Για την καραντίνα και τον κορωνοϊό: “Έμεινα σπίτι με τη σύζυγο και την κόρη μου. Σκέφτεσαι ότι είσαι μακριά από την πατρίδα σου, αλλά δεν έχεις άλλη επιλογή για ν’ αντιμετωπίσεις τον ιό. Και η Ελλάδα είναι αλήθεια ότι είχε τον έλεγχο της κατάστασης. Η καραντίνα διήρκεσε 45 ημέρες. Υπάρχει ένα πρωτόκολλο πλέον και το ακολουθούμε κατά γράμμα”.

Για την επιστροφή στη δράση και το ντέρμπι με την ΑΕΚ: “Συζητούσα με τους συμπαίκτες μου και λέγαμε ότι μοιάζει η επιστροφή στη δράση ως προετοιμασία, αλλά είναι χειρότερο γιατί σταματήσαμε για τρεις μήνες. Για 45 ημέρες ήμασταν κλεισμένοι στο σπίτι, μετά ξεκινήσαμε να προπονούμαστε σε γκρουπ και μετά ομαδικά. Είναι προφανές ότι κανείς παίκτης στο ντέρμπι με την ΑΕΚ δεν ήταν 100%, δεν θα μπορούσε να είναι. Είναι παράξενο το να παίζεις κεκλεισμένων. Στα ντέρμπι δεν υπάρχουν οπαδοί της φιλοξενούμενης ομάδας, αλλά χωρίς κόσμο γενικά είναι λίγο παράξενο. Μοιάζει με προπόνηση”.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.529 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το συμβόλαιο που εκπνέει και το μέλλον του: “Το συμβόλαιό μου εκπνέει στις 30 Ιουνίου και υπάρχει πρόβλημα γιατί το πρωτάθλημα τελειώνει στις 20 Ιουλίου. Εμείς που τα συμβόλαιά μας εκπνέουν στις 30 Ιουνίου, δεν ξέρουμε τι θα συμβεί. Στις 30 Ιουνίου θα μείνω ελεύθερος και περιμένουμε λύσεις από την UEFA και τη FIFA.

Θα ήθελα να συνεχίσω στην Ευρώπη, αυτό συζητώ με τ’ αδέρφια μου, αυτός είναι ο στόχος. Η αλήθεια είναι ότι ένιωσα καλά αυτά τα 3,5 χρόνια στην ομάδα και θα ήθελα να συνεχίσω εδώ. Είναι μια ομάδα που έχει ισορροπία σε ταλέντο και εμπειρία. Εγώ είμαι ο πιο μεγάλος σε ηλικία της ομάδας. Είναι πολύ δύσκολο να συνεχίσω εδώ, γιατί η ομάδα βρίσκεται σε μια δύσκολη οικονομική κατάσταση. Νομίζω ότι δεν θα συνεχίσω εδώ (στον Παναθηναϊκό), αλλά θα ήθελα να μείνω ακόμη περισσότερο στην Ευρώπη. Μου άρεσε που έπαιξα στην Ισπανία και την Ιταλία, θα ήθελα να επιστρέψω. Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο αυτή τη στιγμή. Νομίζω ότι μέσα στον Ιούλιο θα υπάρχουν νεότερα για την καριέρα μου.

Ξεκίνησα από την Μπόκα, από αυτή την ομάδα ξεκίνησα. Δεν σου δίνεται κάθε μέρα η ευκαιρία να παίξεις στην Μπόκα. Εάν ερχόταν θα ήταν πολύ δύσκολο να πω όχι. Θα ήθελα να επιστρέψω κάποια στιγμή στην Μπόκα. Αλλά ο στόχος αυτή τη στιγμή είναι να παραμείνω στην Ευρώπη”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.