ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Επανέναρξη προπονήσεων για τα τμήματα ακαδημιών του Υγρού Στίβου

Με απόλυτη προσήλωση στις οδηγίες των αρμοδίων φορέων και υποχρεωτική τήρηση των κανόνων ασφαλείας όπως αυτοί ορίζονται από τα επίσημα όργανα, τις ΚΥΑ και λοιπές δημοσιεύσεις, το νέο έκτακτο πρόγραμμα των ακαδημιών Υγρού Στίβου του Παναθηναϊκού ορίζεται ως εξής

Επανέναρξη προπονήσεων για τα τμήματα ακαδημιών του Υγρού Στίβου

Με απόλυτη προσήλωση στις οδηγίες των αρμοδίων φορέων και υποχρεωτική τήρηση των κανόνων ασφαλείας όπως αυτοί ορίζονται από τα επίσημα όργανα, τις ΚΥΑ και λοιπές δημοσιεύσεις, το νέο έκτακτο πρόγραμμα των ακαδημιών Υγρού Στίβου του Παναθηναϊκού ορίζεται ως εξής Πρόγραμμα Σαββάτου στις 12/6

Σωσίβια/εκμάθηση (ώρες έναρξης μαθημάτων Δ-Π)

15.30

“Έλιωσε” τον Ολυμπιακό στο καμίνι της Λεωφόρου!
“Έλιωσε” τον Ολυμπιακό στο καμίνι της Λεωφόρου! 1.187 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

16.05

16.40

17.15

17.50

18.25

19.00

Δελφίνια/επίλεκτα (ώρες έναρξης μαθημάτων Δ-Π)

16.15

16.50

17.25

18.00

18.35

Επικοινωνήστε με την γραμματεία του ΟΑΚΑ για κράτηση θέσης, το γκρουπάρισμα είναι υποχρεωτικό λόγω περιορισμένων θέσεων.

Η είσοδος θα γίνεται από την κεντρική πόρτα του κλειστού κολυμβητηρίου/καταδυτηρίου.Πριν από κάθε προπόνηση θα τηρείται αυστηρά παρουσιολόγιο εισόδου-εξόδου το οποίο υπογράφεται υποχρεωτικά από τους γονείς/κηδεμόνες.

Δεν επιτρέπεται η παρουσία στις εγκαταστάσεις σε όσους δεν φέρουν σφραγισμένα και υπογεγραμμένα τα απαραίτητα έγγραφα.Δεν επιτρέπεται η παρουσία στις προπονήσεις σε όσους δεν έχουν συμπληρώσει την αίτηση εγγραφής του Συλλόγου.

Απαγορεύεται ρητά η χρήση των αποδυτηρίων καθώς και η παρουσία γονέων σε χώρους όπου δεν υπάρχει ειδική σήμανση και άδεια από την εγκατάσταση.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.