ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αγιούμπ: «Ο Τζήλος έπρεπε να δει το VAR»

Ο Γιασίν Αγιούμπ σε δηλώσεις του τόνισε ότι ο Τζήλος έπρεπε να κοιτάξει το VAR σε κάποιες φάσεις στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ.

Αγιούμπ: «Ο Τζήλος έπρεπε να δει το VAR»

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αγιούμπ στο κανάλι του ΟΠΑΠ:

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ: «Νομίζω ότι το πιο σημαντικό είναι πόσο πραγματικά θέλεις να κερδίσεις το παιχνίδι και πόσο εστιάζεις σε αυτό. Νομίζω ότι έχουμε καλή ευκαιρία να κερδίσουμε ειδικά από τη στιγμή που παίζουμε στην έδρα μας».

Για τα πλέι οφ: «Για μένα το πιο σημαντικό πράγμα είναι να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι. Και θα δούμε στο τέλος που θα βρισκόμαστε. Όπως είπα και πριν, είμαστε απλά άνθρωποι και μερικές φορές κερδίζουμε, άλλες χάνουμε, αλλά εξαρτάται από εμάς το πως πηγαίνουμε σε αυτά τα παιχνίδια. Πόσο πραγματικά θέλουμε να κερδίσουμε».

Για την Ελλάδα: «Η Ελλάδα γενικά μου αρέσει. Η χώρα είναι εκπληκτική. Μπορεί να είμαι από το Μαρόκο αλλά έχω ζήσει όλη μου τη ζωή στην Ολλανδία και έτσι το μόνο πράγμα που ξέρω είναι η βροχή. Εδώ είναι μια τόσο όμορφη χώρα με καταπληκτική φύση, παραλίες που μπορείς να πας. Οι άνθρωποι είναι πολύ ανοιχτοί. Μιλώντας για ποδόσφαιρο σίγουρα υπάρχουν πολλές διαφορές σε σχέση με την Ολλανδία. Εκεί δεν βλέπεις ποτέ μια ομάδα να μπαίνει στο παιχνίδι μόνο για να κλωτσάει την μπάλα μακριά και να παίζει άμυνα».

Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING 5.548 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τα σχέδιά του: «Προς το παρόν είναι σημαντικό να παίξω όσο περισσότερα ματς μπορώ. Θ χρειαστεί χρόνος αλλά μόνο όταν φτάσει εκείνη η στιγμή θα μπορούμε να μιλήσουμε για τα σχέδιά μου. Αυτή τη στιγμή θέλω να παίξω για τον Παναθηναϊκό και να είμαι σημαντικός».

https://youtu.be/txHFPV96zN0

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.