ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Μέχρι το 2023 η Λεωφόρος!

Η άδεια λειτουργίας της Λεωφόρου Αλεξάνδρας είναι μέχρι τις 5/2/2023 και όχι μέχρι το 2021. Ρεπορτάζ του panathinaikos24.gr.

Μέχρι το 2023 η Λεωφόρος!

Η άδεια λειτουργίας της Λεωφόρου Αλεξάνδρας είναι μέχρι τις 5/2/2023 και όχι μέχρι το 2021. Ρεπορτάζ του panathinaikos24.gr.

Σε μια συγκυρία κατά την οποία το γηπεδικό ζήτημα έχει «φουντώσει» για τα καλά στον Παναθηναϊκό και η προοπτική του Βοτανικού έχει επανέλθει για τον Σύλλογο, μεγάλο ενδιαφέρον έχει να δούμε τι συμβαίνει με το Απόστολος Νικολαϊδης και τι ισχύει πραγματικά με τη Λεωφόρο.

Το ρεπορτάζ του panathinaikos24.gr αποκαλύπτει ότι η άδεια λειτουργίας του πλέον ιστορικού γηπέδου της χώρας δε λήγει το 2021, αλλά δυο χρόνια αργότερα και συγκεκριμένα στις 5/2/2023. Όπου άδεια λειτουργίας, φυσικά, βάλτε τη δυνατότητα διεξαγωγής ποδοσφαιρικού αγώνα.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.399 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ας  γίνουμε πιο συγκεκριμένοι…

Στις 5/2/2013 η περίφημη «τροποποίηση Μπιρμπίλη» και ο νόμος 4117/13 (αντικατέστησε τον 3983/2011) αναφερόταν στη διπλή ανάπλαση, αλλά και στην άδεια λειτουργίας του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Σύμφωνα με το τρίτο άρθρο, παράγραφος Η, το «Απόστολος Νικολαϊδης» θα μπορούσε να λειτουργεί για τα επόμενα πέντε χρόνια. Χαρακτηριστικά, στο άρθρο αναφέρονται τα παρακάτω:

«Υπό την προϋπόθεση έκδοσης των ανωτέρω αδειών το υφιστάμενο γήπεδο ποδοσφαίρου στην Περιοχή Ανάπλασης Ι δύναται να λειτουργεί νομίμως μέχρι την έκδοση άδειας λειτουργίας του νέου ποδοσφαιρικού γηπέδου στην Περιοχή Ανάπλασης II και την κατεδάφιση αυτού και σε κάθε περίπτωση όχι πέραν των πέντε (5) ετών από τη δημοσίευση του παρόντος».

Περίπου ένα χρόνο αργότερα, έπειτα από κινήσεις των ανθρώπων της πράσινης ΠΑΕ σε συνεννόηση πάντα με την Πολιτεία και το υπουργείο περιβάλλοντος, τα πέντε χρόνια έγιναν 10.

Συνεπώς, η άδεια λειτουργίας, όπως αποκαλύπτει σήμερα το panathinaikos24.gr, είναι μέχρι τις 5/2/2023 για το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.