ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Κορωνοϊός: Πώς κατανέμονται τα 20 νέα κρούσματα κορωνοιού στην Ελλάδα (pic)

Υπενθυμίζεται πως σήμερα δεν έχουμε κανένα νέο καταγεγραμμένο θάνατο και παραμένουμε στους 183 θανάτους συνολικά στη χώρα.

Κορωνοϊός: Πώς κατανέμονται τα 20 νέα κρούσματα κορωνοιού στην Ελλάδα (pic)

Στην Ξάνθη εντοπίζονται τα 16 από τα 20 νέα κρούσματα κορωνοιού στη χώρα μας, σύμφωνα με πληροφορίες στην Ξάνθη ενώ υπόλοιπα βρίσκονται κατά πάσα πιθανότητα στην Αττική.

Σε ανακοίνωση του ΕΟΔΥ νωρίτερα διευκρινίστηκε πως συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 3088, με τα 692 (22.4%) να θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1752 (56.7%) να είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Παράλληλα ο ΕΟΔΥ έδωσε στη δημοσιότητα έναν χάρτη επίπτωσης επιβεβαιωμένων κρουσμάτων κορωνοιού στην Ελλάδα με βάση τον τόπο μόνιμης κατοικίας, αντλώντας στοιχεία από τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί το τελευταίο 24ωρο.

Τότε τελειώνει το πρωτάθλημα – Πότε θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου
Τότε τελειώνει το πρωτάθλημα – Πότε θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου 1.341 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όπως αποτυπώνεται στο χάρτη με την γεωγραφική κατανομή των κρουσμάτων κορωνοιού, τα περισσότερα καταγράφονται στην Ξάνθη, την Αργολίδα, την Λάρισα, την Κοζάνη και την Καστοριά ενώ αμέσως μετά ακολουθούν ενδεικτικά οι νομοί της Εύβοιας του Έβρου, της Θεσσαλονίκης και της Αχαίας.

Σημειώνεται πως περιοχές όπως η Κρήτη, οι Κυκλάδες ή η Αρκαδία, συγκαταλέγονται μεταξύ άλλων στα μέρη με τα λιγότερα κρούσματα.

Υπενθυμίζεται πως σήμερα δεν έχουμε κανένα νέο καταγεγραμμένο θάνατο και παραμένουμε στους 183 θανάτους συνολικά στη χώρα.

Πηγή: skai.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.