ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Επίθεση με βιτριόλι: Bίντεο σοκ – Η στιγμή διαφυγής και η πρώτη απόπειρα!

Νέο βίντεο ντοκουμέντο, σχετικά με την επίθεση με βιτριόλι την οποία και δέχτηκε στην Καλλιθέα η 34χρονη Ιωάννα ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Επίθεση με βιτριόλι: Bίντεο σοκ - Η στιγμή διαφυγής και η πρώτη απόπειρα!

Ένα νέο βίντεο-ντοκουμέντο από την επίθεση με βιτριόλι κατά της 34χρονης Ιωάννας, στην Καλλιθέα, έφερε στο φως η εκπομπή του ΑΝΤ1 “Πρωινό”.

Στις εικόνες απο κάμερα ασφαλείας, εμφανίζεται η 35χρονη φερόμενη ως δράστις την ημέρα της επίθεσης, 20 Μαϊου, φορώντας περούκα και καπαρντίνα, να προσεγγίζει το ταξί που είχε καλέσει για να απομακρυνθεί απο την περιοχή, όπου βρίσκεται το γραφείο της 34χρονης που δέχθηκε την επίθεση.

Τονίζεται πως το κλειστό κύκλωμα -όπως βλέπουμε στο βίντεο- έχει καταγράψει την ίδια γυναίκα και στις 19 Μαΐου, για κατόπτευση του χώρου ή ακόμη και για να πραγματοποιήσει την επίθεση κατά της άτυχης κοπέλας, κάτι που όμως δεν έγινε εκείνη την ημέρα.

Τότε τελειώνει το πρωτάθλημα – Πότε θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου
Τότε τελειώνει το πρωτάθλημα – Πότε θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου 1.332 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δείτε τα βίντεο – σοκ εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.