ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Δεν θα καταβληθεί σήμερα η αποζημίωση ειδικού σκοπού – Νέα ημερομηνία όρισε η κυβέρνηση

Τελικά δεν θα καταβληθεί σήμερα η αποζημίωση ειδικου σκοπού στους δικαιούχους.

Δεν θα καταβληθεί σήμερα η αποζημίωση ειδικού σκοπού - Νέα ημερομηνία όρισε η κυβέρνηση

Τη Δευτέρα 15 Ιουνίου, θα καταβληθεί τελικά η αποζημίωση ειδικού σκοπού σεεργαζόμενουςδικαιούχους, των οποίων οι συμβάσεις εργασίας ήταν σε αναστολή τον Μάιο.

Τη Δευτέρα θα πιστωθούν σε 526.051 εργαζομένους που παρέμειναν σε αναστολή το Μάιο, συνολικά 208.149.798 εκατ. ευρώ, δήλωσε στο CNN Greece, o υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης.

Οι εργαζόμενοι θα λάβουν, ανάλογα με τη χρονική περίοδο της αναστολής, το αντίστοιχο ποσό από τα 534 ευρώ.

Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία!
Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία! 2.640 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ποιοι οι δικαιούχοι

Οι δικαιούχοι της αποζημίωσης είναι:

  • Οι εργαζόμενοι επιχειρήσεων που παρέμειναν κλειστές ολόκληρο τον Μάιο με κρατική εντολή
  • Οι εργαζόμενοι επιχειρήσεων που επαναλειτούργησαν τον Μάιο, αλλά δηλώθηκαν από τους εργοδότες σε παράταση αναστολής για τον Μάιο
  • Οι εργαζόμενοι επιχειρήσεων που ήταν εξαρχής πληττόμενες βάσει ΚΑΔ και δηλώθηκαν από τους εργοδότες σε παράταση αναστολής για τον Μάιο

Πηγή:Cnn.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.