ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Επιστρέφει ο Σισέ!

Επιστροφή στο ποδόσφαιρο για τον Τζιμπρίλ Σισέ στα 38 του χρόνια.

Επιστρέφει ο Σισέ!

Επιστροφή στο ποδόσφαιρο για τον Τζιμπρίλ Σισέ στα 38 του χρόνια.

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού  είναι έτοιμος να παίξει μπάλα ξανά, αφού βρίσκεται μία ανάσα από τον Ερμή Αραδίπου. Την είδηση αποκάλυψε ο πρόεδρος της κυπριακής ομάδας, Λουκάς Φανιέρος, τονίζοντας πως πέρα από τη συμφωνία με τον Γάλλο σε εμπορικά θέματα, ο Σισέ είναι κοντά στο να φορέσει τη φανέλα του συλλόγου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.502 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

“Θα φέρουμε και έναν 38χρονο Γάλλο παίκτη που θα είναι περισσότερο για μάρκετινγκ, πρέπει να μπει και αυτό μέσα στο παιχνίδι για να βγάλουμε λεφτά. Ανέπτυξε καλές σχέσεις μαζί του ο γιος μου, μιλούμε μαζί του και θα δείξει εάν θα συνεργαστούμε. Να έρθει να κουβεντιάσουμε πρώτα και μετά, μπορεί να κάνουμε και 1-2 event. Βρήκαμε και εταιρείες για να διαφημιστούν μαζί του“,

“Ο Ερμής θα γίνει και επιχειρηματικός. Δεν θα έρθει για να παίξει μπάλα, αλλά αυτό θα το αναλάβει ο γιος μου και ποτέ δεν ξέρεις (γέλια). Σε μια εβδομάδα θα είναι στην Κύπρο. Ο άνθρωπος έχει 1.5 εκατομμύριο followers”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.