ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δομάζος: «Ο Παναθηναϊκός θα βρει τον δρόμο του»

Αισιόδοξος ότι θα έρθουν καλύτερες μέρες για τον Παναθηναϊκό δήλωσε ο σπουδαίος Μίμης Δομάζος.

Δομάζος: «Ο Παναθηναϊκός θα βρει τον δρόμο του»

Αισιόδοξος ότι θα έρθουν καλύτερες μέρες για τον Παναθηναϊκό δήλωσε ο σπουδαίος Μίμης Δομάζος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δομάζου στο metropolis:

«Στο ποδόσφαιρο της χώρας μας έχουμε και άλλους στρατηγούς μετά από εμένα αλλά δεν θέλω να πω ονόματα να μην τους «κάψω». Το στυλ του Χατζηπαναγή ήταν μοναδικό, αλλά δεν έκανε πρωταθλητισμό ούτε έπαιξε πολλά χρόνια. Οι πιέσεις που δεχόμασταν τα παλαιότερα χρόνια δεν συγκρίνονται καθώς τα παλαιότερα χρόνια κάναμε πρωταθλητισμό ενώ τώρα ο Παναθηναϊκός δεν βρίσκεται σε αυτό το επίπεδο. Ο Παναθηναϊκός είναι ένα «γωνιακό μαγαζί» και θα βρει τον δρόμο του. Η αλλαγή προπονητή είναι θέμα του κυρίου Αλαφούζου. Δεν είμαι υπέρ του Δώνη, είμαι υπέρ των Ελλήνων προπονητών. Σε μία ομάδα που κάνει ανανέωση και δεν υπάρχει η δυνατότητα για μεγάλη αλλαγή δεν ξέρω κατά πόσο είναι σωστή η αλλαγή προπονητών», ανέφερε αρχικά.

Για την ποιοτική βάση του Παναθηναϊκού, αλλά και της κάθε ομάδας: «Δεν υπάρχει βάση στις ομάδες. Στο ελληνικό ποδόσφαιρο υπάρχουν τρεις ποδοσφαιριστές να είναι πάνω από τους άλλους; Ποιον έχει ο ΠΑΟΚ; Και ο Βιεϊρίνια τελείωσε. Τα παλαιότερα χρόνια υπήρχαν τρεις παίκτες πάνω από τους άλλους, είχε ο ΠΑΟΚ, ο Ηρακλής, ο Απόλλων Καλαμαριάς; Οι περισσότεροι ήταν Έλληνες τότε, τώρα περιμένουμε τους ξένους παίκτες. Στην εποχή μας, την εποχή του Γουέμπλεϊ κανείς δεν μας ήξερε στο εξωτερικό, θα ήταν το ίδιο αν έπαιρνε το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ και ο Άρης. Δεν ήμασταν επαγγελματίες καθώς κάναμε και δεύτερη δουλειά για να ζήσουμε και μπαίναμε σε αυτά τα γήπεδα τα οποία είχαν μαρμάρινα μπάνια. Δεν υπήρχε ο φανατισμός αλλά η καζούρα, όταν έχανα ένα ντέρμπι δεν έβγαινα από το σπίτι καθώς ντρεπόμουν να δεχθώ την πλάκα».

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 10.920 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναφορικά με τις εμφανίσεις των ομάδων στα Play-Off: «Το ποδόσφαιρο που βλέπουμε στα Play-Off είναι κουραστικό. Υπάρχουν τα βαριά πόδια και οι άδειες κερκίδες. Αυτό δεν βοηθάει και τους ποδοσφαιριστές που βλέπουν μόνο τα τσιμέντα. Ακόμα και πέρσι που ο ΠΑΟΚ είχε καλύτερη ομάδα ο Παναθηναϊκός του έβαλε δύσκολα καθώς στα ντέρμπι παίζει ρόλο και η τύχη. Φέτος ο ΠΑΟΚ δεν είναι αυτός που ήταν. Ενδεχομένως να είναι και θέμα προπονητή αλλά και παικτών και το πώς τα βρίσκουν».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.