ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Βρέθηκε η 10χρονη Μαρκέλλα!

ΕΚΤΑΚΤΟ!

Βρέθηκε η 10χρονη Μαρκέλλα!

Βρέθηκε η 10χρονη Μαρκέλλα Βεράμη που αγνοείτο από το μεσημέρι της Πέμπτης στη Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα, η μικρή εντοπίστηκε σε πρατήριο καυσίμων επί της οδού Σοφούλη λίγο πριν τις 9:00 το πρωί του Σαββάτου.

Η αστυνομία παρέλαβε τη 10χρονη, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του grtimes.gr.

Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα;
Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα; 65.373 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η μητέρα της μικρής, σε κατάθεσή της στις Αρχές την Παρασκευή, δήλωσε πως «υπήρχε βία την ώρα που την πήραν, δεν ήθελε να φύγει μαζί της απλά της είπε, ‘έλα να δώσω κάτι στην μαμά’ και έτσι την τράβηξε και την πήρε μαζί της».

Όσον αφορά την κοκκινομάλλα γυναίκα που φέρεται να πλησίασε και να έφυγε με την Μαρκέλλα, τα παιδιά κοίταξαν σκίτσα για να την αναγνωρίσουν.

Σε ερώτηση για το τι πιστεύει πως έγινε, η μητέρα απάντησε πως «δεν μπορώ να καταλάβω, εμείς δεν είχαμε φασαρίες ή κάποιον να μην μας χωνεύει ή κάτι άλλο, για να κάνουν αυτό το πράγμα στο παιδί». Συμπλήρωσε δε, ότι το μυαλό της πήγαινε «σε κάποια άγνωστη κυρία που ίσως θα ήθελε κάτι να κερδίσει».

Την 10χρονη, σύμφωνα με την μητέρα, δεν την είχε πλησιάσει ποτέ κανείς όταν γυρνούσε από το σχολείο στο σπίτι και ήταν πάντα χαμογελαστή μόλις επέστρεφε.

Πηγή: CNN.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...