ΚΛΕΙΣΙΜΟ
(21:30, NOVASPORTS1. LIVE: Panathinaikos24.gr)

Με Νάγκι για τη νίκη!

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ με μοναδικό στόχο φυσικά τη νίκη.

Με Νάγκι για τη νίκη!

Ο Παναθηναϊκός καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, αναμέτρηση που γίνεται στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League.

Το τριφύλλι την πρώτη αγωνιστική αναδείχθηκε 1-1 απέναντι στην ΑΕΚ, πραγματοποιώντας μια αρκετά καλή εμφάνιση.

Ο Γιώργος Δώνης δεν θα έχει στη διάθεση του τους Πούγγουρα, Μπεκ και Περέα που έμειναν εκτός αποστολής. Ταυτόχρονα, αναμένεται να κάνει τρεις αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με το ματς κόντρα στην ΑΕΚ.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 81.415 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Διούδης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Γιόχανσον, Σένκεφελντ, Κολοβέτσιο και Χατζηθεοδωρίδη.

Την τριπλέτα στα χαφ θα αποτελέσουν οι Δώνης, Κουρμπέλης και Ανουάρ. Δεξιά στην επίθεση θα παίξει ο Νατζ, αριστερά ο Χατζηγιοβάννης και στην κορυφή ο Μακέντα.

Αναλυτικά την αποστολή αποτελούν οι Διούδης, Χριστογεώργος, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Σένκεφελντ, Χατζηθεοδωρίδης, Νούνες, Κολοβός, Δώνης, Ζαχίντ, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Αγιούμπ, Κουρμπέλης, Νάγκι, Ανουάρ, Σερπέζης, Μακέντα και Καμπετσής.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...