ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Μαρτυρία ΣΟΚ για την Μαρκέλλα: «Την είχαν με χειροπέδες – Μου είπε ότι την πείραξαν» (video)

Η 10χρονη της είπε ότι την άφησε πλησίον του πρατηρίου υγρών καυσίμων η ίδια γυναίκα που την πήρε.

Μαρτυρία ΣΟΚ για την Μαρκέλλα: «Την είχαν με χειροπέδες - Μου είπε ότι την πείραξαν» (video)

Σοκάρει η μαρτυρία της Κατερίνας Σεραφημίδου, της γυναίκας που βρήκε μαζί με τον Γιώργο Οικονόμου την 10χρονη Μαρκέλλα στην Ανατολική Θεσσαλονίκη.

Μέχρι η μικρή να παραλειφθεί από την Αστυνομία η κυρία Σεραφημίδου μιλούσε μαζί της για να την ηρεμήσει.

Η 10χρονη της είπε ότι την άφησε πλησίον του πρατηρίου υγρών καυσίμων η ίδια γυναίκα που την πήρε.

Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς…
Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς… 11.199 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Είπε επίσης ότι όσο την κρατούσαν της φορούσαν χειροπέδες. Ανέφερε ότι την πείραξαν και ότι πονούσε. Περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση θα δώσει η αστυνομική έρευνα.

«Πήρα το παιδί, το ηρέμισα. Έδωσα εντολή να μου δώσουν λίγο νερό. Έκλαιγε, ήταν στα… χαμένα βασικά. Μόλις το ηρέμησα, το χάιδευα στα μαλλιά.

Αυτό ζητούσε συνέχεια τη μαμά, του είπα θα έρθει η μαμα. Το ρώτησα “που ήσουν”, μου λέει οτι “αυτή η γυναίκα που με πήρε από το δρόμο, ήταν άγνωστη. Αυτή με άφησε πιο κάτω, μου έδωσε 30 ευρώ για να μην μιλήσω σε κανέναν”. Της λέω “σε πείραξε;”, μου λέει “ναι, με πείραξε, μου είχε βάλει και χειροπέδες”. Μου έδειξε τα χέρια της που είχαν σημάδια. “Σε ψάχνουμε μέρες” της είπα, εκείνη όμως μου είπε “σήμερα το πρωί χάθηκα” και εκεί κατάλαβα οτι είχε πρόβλημα.

Μάλλον δεν είχε καλή επικοινωνία, δεν θυμόταν και είχε ένα πόνο κάτω στα πλευρά. Μετά όταν ήρθε η αστυνομία ήταν πάλι σε κατάσταση σοκ».

Δείτε την σοκαριστική δήλωση της κυρίας Σεραφημίδου:

Πηγή: thestival.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.