ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 0-0

Όρθιος και στην κακή του βραδιά

Ο Παναθηναϊκός είδε τον ΠΑΟΚ να κυριαρχεί στο πρώτο αλλά με κέρβερο τον Διουδη κράτησε το μηδέν. Ισορροπία στο δεύτερο, κράτησε με ευκολία το 0-0, σε μια κακή βραδιά από πλευράς απόδοσης. Τεράστια ευκαιρία ο Καμπετσής στις καθυστερήσεις.

Όρθιος και στην κακή του βραδιά

Ο Παναθηναϊκός εμφανίστηκε πολύ κακός στο πρώτο ημίχρονο, αλλά η είσοδος  του Αγιούμπ έδωσε άλλο αέρα στο τριφύλλι στο δεύτερο. Οι πράσινοι δεν εντυπωσίασαν στο δεύτερο κομμάτι του αγώνα, ενώ έχασαν μια τεράστια ευκαιρία στο τέλος με τον Καμπετσή. Φύλακας – άγγελος ο Διούδης που κράτησε το μηδέν ουκ ολίγες φορές, πραγματοποιώντας μάλιστα συνολικά 10 επεμβάσεις!

Το ματς

Με τους χειρότερους οιωνούς μπήκε στο ματς ο Παναθηναίκός, μιας και στην προθέρμανση ο Νάγκι τραυματίστηκε και έτσι ο Γιώργος Δώνης αναγκάστηκε να ανακατασκευάσει τα πλάνα του. Ο Παναθηναϊκός στο πρώτο εικοσιπεντάλεπτο ήταν εκτός αγώνα και δεν θύμιζε σε τίποτα την ομάδα που είδαμε στο πρώτο ματς με την ΑΕΚ. Χαρακτηριστικό ήταν ότι στα πρώτα αυτά λεπτά ο Σωκράτης Διούδης έσωσε τον Παναθηναϊκό, με τους φιλοξενούμενους να κάνουν 6 τελικές.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.417 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το τριφύλλι κάπως βελτίωσε την εικόνα στο δεύτερο μισό του πρώτου ημιχρόνου, αλλά και πάλι η ομάδα έδειχνε να μην μπορεί να σταθεί στον αγωνιστικό χώρο. Η ομάδα δεν μπορούσε να αλλάξει κυριολεκτικά πάσα και οι παίκτες έμοιαζαν τελείως εκτός από τα νερά τους.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι πράσινοι δεν άλλαξαν τελείως πρόσωπο, αλλά εμφανίστηκαν πολύ πιο αξιοπρεπείς στον αγωνιστικο χώρο. Σημαντικό ρόλο σε αυτό έπαιξε η είσοδος του Γιασίν Αγιούμπ. Ο Αγιούμπ έδωσε ηρεμία στο κέντρο και έτσι οι πράσινοι ισορρόπησαν το ματς.

Μετά τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού, ο ρυθμός έπεσε αισθητά, με τον ΠΑΟΚ -που ούτως ή άλλως έψαχνε την κόντρα για να «χτυπήσει»- να δυσκολεύεται πλέον να βρει ανοιχτούς χώρους και να περιορίζεται αρκετά.

Οι αρκετές αλλαγές επηρέασαν το ρυθμό και η κόπωση των παικτών έπαιξε ρόλο στο να μειωθούν αισθητά οι υποσχόμενες ευκαιρίες όσο περνούσε η ώρα με συνέπεια το 0-0 να μείνει μέχρι το τέλος, με τον Παναθηναϊκό να χάνει με τον Καμπετσή στο 89’ σημαντική ευκαιρία για να σκοράρει.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: Παναθηναϊκός (4-3-3): Διούδης, Γιόχανσον, Σένκεφελντ, Κολοβέτσιος, Ινσούα, Κουρμπέλης, Δώνης (73’ Καμπετσής), Ζαχίντ (46’ Αγιούμπ), Μπουζούκης (87’ Κολοβός), Μακέντα (87’ Νούνες), Χατζηγιοβάνης (58’ Ανουάρ).

ΠΑΟΚ (4-2-3-1): Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια (46’ Μάτος), Βαρέλα, Ίνγκασον, Γιαννούλης, Εσίτι (86’ Εσίτι), Ελ Καντουρί, Λημνιός (86’ Μαουρίτσιο), Πέλκας (78’ Ροντρίγκο), Μπίσεσβαρ (46’ Λάμπρου), Άκπομ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.