ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δώνης: «Κάναμε πολλά λάθη»

Ο Γιώργος Δώνης σχολίασε την εμφάνιση του Παναθηναϊκού στο ισόπαλο 0-0 με τον ΠΑΟΚ, στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Δώνης: «Κάναμε πολλά λάθη»

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο προπονητής του Παναθηναϊκού: 

Μπήκαμε άσχημα, ο ΠΑΟΚ μας πίεσε έκανε καλές φάσεις και είχε μεγάλες ευκαιρίες. Μετά το 25′ καταφέραμε να βρούμε ρυθμό. Στο δεύτερο μέρος είχαμε περισσότερους χειριστές, πιέσαμε τον ΠΑΟΚ χωρίς όμως να έχουμε κάποια φάση. Είχε ένταση το ματς αλλά κάναμε πολλά λάθη στις πάσες και τις αποφάσεις μας.

Είχαμε τον τραυματισμό του Ναγκί στην προθέρμανση, είχαμε πρόβλημα στο κατέβασμα της μπάλα αλλά δεν έχουμε άλλο εξτρέμ. Ο Δώνης και ο Μπουζούκης έπαιξαν στον άξονα για να γυρίσει ο Κουρμπέλης πιο πίσω. Ενώ ο αν εξαιρέσουμε τη φάση του Καμπετσή δεν είχαμε κάτι.

Για την είσοδο του Αγιούμπ και αν είναι σαν νέα μεταγραφή στα πλέι οφ: «Ήταν εκτός για αρκετό διάστημα, τον πήγε πίσω αυτό. Είναι παρόμοιος παίκτης με τον Ζαχίντ. Προτιμήσαμε τον Ζαχίντ σήμερα, αλλά νομίζω στο κομμάτι για να βγάλει την μπάλα με ηρεμία ήταν πολύ καλός σήμερα».

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.348 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τη χρησιμοποίηση του Κολοβού: «Έκανε όπως και ο Ινσούα επέμβαση. Αν πούμε ότι ο Νάγκι είναι έξω, οι επιθετικοί είναι ο Μακέντα και ο Καμπετσής. Ο ακραίος είναι ο Χατζηγιοβάνης. Ο Δημήτρης προσπαθεί, δεν ξέρω ποια θα είναι η απόφαση του νέου προπονητή γι’ αυτόν, αλλά θα πρέπει να προσπαθήσει περισσότερο γιατί η χρονιά δεν ήταν καλή γι’ αυτόν».

Για το αν ξεμένει ο Παναθηναϊκός από μπακ: «Δεν είναι ότι ο Βαγιαννίδης και ο Αποστολάκης δεν θέλουν να παίξουν. Ήταν απόφαση δική μας. Εχουμε το θέμα με Ινσούα και Γιόχανσον, θα δούμε αν τους έχουμε διαθέσιμους μέχρι το τέλος. Οι επιλογές είναι ο Χατζηθεοδωρίδης, ο Νούνες και ο Θεοχάρης».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...