ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διούδης: «Η φανέλα του Παναθηναϊκού είναι το μεγαλύτερο κίνητρο»

Ο Σωκράτης Διούδης μίλησε για την ισοπαλία του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ, αλλά και τη δική του εντυπωσιακή εμφάνιση στο χθεσινό ντέρμπι.

Διούδης: «Η φανέλα του Παναθηναϊκού είναι το μεγαλύτερο κίνητρο»

Ο Σωκράτης Διούδης μίλησε για την ισοπαλία του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ, αλλά και τη δική του εντυπωσιακή εμφάνιση στο χθεσινό ντέρμπι.

Ο τερματοφύλακας των «πρασίνων» μιλώντας στην στην κάμερα της NOVA είπε αρχικά: «Δεν κάναμε καθόλου καλό παιχνίδι, ειδικά στα πρώτα 25 λεπτά. Εγώ προσπάθησα να κάνω τη δουλειά μου. Ο ΠΑΟΚ μάς πίεσε για να πετύχει κάποιο γκολ, αλλά μετά προσπαθήσαμε να ανεβάσουμε κι εμείς την απόδοσή μας. Είδα τους συμπαίκτες μου αρκετά κουρασμένους. Δεν κάναμε καλό παιχνίδι σε αρκετά κομμάτια, αλλά είμαι χαρούμενος για την απόδοσή μου» ενώ πρόσθεσε για την δική του βελτίωση: «Νομίζω ότι είμαι στην πιο ώριμη φάση της καριέρας μου. Σε αυτό με έχει βοηθήσει ο προπονητής μου, που με εμπιστεύεται στο να συμμετέχω στην ανάπτυξη του παιχνιδιού παίζοντας και με τα δύο πόδια. Φυσικά μεγάλο ρόλο παίζει και η καθημερινή δουλειά με τον προπονητή τερματοφυλάκων».

Για την έλλειψη κινήτρου στα play offs τόνισε: «Διαφωνώ ότι δεν εχουμε κίνητρο. Είμαστε επαγγελματίες και φοράμε τη φανέλα του Παναθηναϊκού, δεν υπάρχει μεγαλύτερο κίνητρο. Σίγουρα θα θέλαμε να διεκδικούμε πράγματα ή να βγαίνουμε Ευρώπη, αλλά τα παιχνίδια αυτά είναι μεγάλα. Δεν έχουμε την πίεση του καθαρού στόχου και ίσως αυτό μας βοηθήσει στα επόμενα ματς να βγάλουμε καλύτερο πρόσωπο βρίσκοντας το ρυθμό μας».

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 6.962 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το πόσο επηρεάστηκαν από την απόφαση για την αποχώρηση του Γιώργου Δώνη μετά τα παιχνίδι είπε: «Μέσα στην ομάδα δεν ασχολούμαστε με τέτοια πράγματα. Σίγουρα μας επηρεάζει η απόφαση για τον προπονητή, γιατί αφορά άμεσα τη δουλειά μας. Όμως είμαστε επαγγελματίες και η δουλειά μας είναι στον αγωνιστικό χώρο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.