ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Αγιούμπ της ποιότητας

Ο Γιασίν Αγιούμπ όσο περνάει ο καιρός και αποκτά ρυθμό, γίνεται όλο και καλύτερος και με την ποιότητά του μπορεί να δώσει πολλά στον Παναθηναϊκό.

Ο Αγιούμπ της ποιότητας

Ο Γιασίν Αγιούμπ όσο περνάει ο καιρός και αποκτά ρυθμό, γίνεται όλο και καλύτερος και με την ποιότητά του μπορεί να δώσει πολλά στον Παναθηναϊκό.

Ο Μαροκινός άσος το έδειξε αυτό και κόντρα στην ΑΕΚ και απέναντι στον ΠΑΟΚ.  Στην αναμέτρηση με την Ένωση έπαιξε για 60 λεπτά, ενώ χθες αγωνίστηκε ως αλλαγή όταν πήρε τη θέση του Ζαχίντ στο 46′.

Η είσοδός του στο παιχνίδι, έδωσε μια πνοή στη μεσαία γραμμή της ομάδας. Ο Αγιούμπ, χάρη στα καλά του τεχνικά χαρακτηριστικά, βελτίωσε την κακή ανάπτυξη και κυκλοφορία, κράτησε μπάλα, προσπάθησε να γίνει δημιουργικός και να ανοίξει διαδρόμους, ενώ με κάποιες ατομικές ενέργειες… χάζεψε τους αντιπάλους του. Από τα πόδια του Αγιούμπ, άλλωστε, έγινε και η πρώτη καλή φάση για το τριφύλλι, όταν με δυο ντρίπλες, άδειασε τους παίκτες του ΠΑΟΚ που προσπάθησαν να τον μαρκάρουν και κέρδισε φάουλ. Ο ίδιος ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι, αφού πρώτα βρήκε στο τείχος.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.435 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Αγιούμπ είναι ένας ποιοτικός χαφ και αυτό… βγάζει μάτι. Έχει στοιχεία που μπορούν να ανεβάζουν τη μεσοεπιθετική λειτουργία μιας ομάδας. Οσο περνάει ο καιρός και παίρνει παιχνίδια στα πόδια του,  άρα βρίσκει και ρυθμό  και μπαίνει στη λογική και τη νοοτροπία της ομάδας, τόσο καλύτερος θα γίνεται και θα προσφέρει όλο και περισσότερα στον Παναθηναϊκό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...