ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μπουζούκης: “Στόχος η νίκη σε κάθε παιχνίδι” (vid)

Ο Γιάννης Μπουζούκης μίλησε στο PAO TV για την ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ και τη συνέχεια στα πλέι οφ.

Μπουζούκης:

Ο Γιάννης Μπουζούκης μίλησε στο PAO TV για την ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ και τη συνέχεια στα πλέι οφ.

Οι δηλώσεις του παίκτη του Παναθηναϊκού στο PaoTV:

“Νομίζω ότι ξεκινήσαμε το ματς όχι όπως θα θέλαμε. Για 30 λεπτά το ματς δεν πήγαινε στα μέτρα μας, θεωρώ ότι δεν βρεθήκαμε στην καλύτερη δυνατή μέρα, στη συνέχεια πιστεύω δουλέψαμε όλοι μαζί σαν ομάδα και καταφέραμε να ισορροπήσουμε το ματς. 100% έτοιμος σίγουρα δεν είμαι αλλά προσπάθησα να βοηθήσω και εγώ όσο μπορούσα την ομάδα. Θα κοιτάξουμε το κάθε ματς ξεχωριστά αλλά και να μαζέψουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε. Δεν έχουμε θέσει κάποιον συγκεκριμένο στόχο. Στόχος μας είναι κερδίζουμε κάθε παιχνίδι, να το κοιτάμε ξεχωριστά και να παίρνουμε τους βαθμούς”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.