ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΑΣΟΣ ΝΙΚΟΛΟΓΙΑΝΝΗΣ BLOG

Βγάλτε τα μάτια σας, τον Παναθηναϊκό μην τον πιάνετε στο… στόμα σας!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για την ισοπαλία του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ και απαντάει σε όσους ήταν... βιαστικοί στις εκτιμήσεις τους.

Βγάλτε τα μάτια σας, τον Παναθηναϊκό μην τον πιάνετε στο… στόμα σας!

Όταν έχεις κάνεις το χειρότερο ημίωρο της τελευταίας διετίας και στο τέλος φεύγεις από ο γήπεδο χωρίς να χάσεις από τον καλύτερο ΠΑΟΚ, νιώθεις μία ικανοποίηση. Μέχρι εκεί, όμως. Παναθηναϊκός είσαι, δεν πανηγυρίζεις ισοπαλίες. Δεν θέλω να σταθώ πολύ στο παιχνίδι. Δύο λόγια μόνο. Ο Παναθηναϊκός με απόντες όλη την μεσοεπιθετική του γραμμή σχεδόν για 35 λεπτά έπρεπε να χάνει 0-3 στο ημίχρονο. Ο Διούδης έκανε το καλύτερό του παιχνίδι από την ημέρα, που ήρθε στον Παναθηναϊκό και με συμπαραστάτες τον Κολοβέτσιο και τον Σένκεφελντ (έκαναν πολλές επεμβάσεις εντός περιοχής) η ομάδα κράτησε το μηδέν.

Στο δεύτερο μέρος και με τις αλλαγές το Δώνη το παιχνίδι ισορρόπησε, αλλά… έσβησε και από ευκαιρίες, αφού ο Παναθηναϊκός δεν μπορούσε να δημιουργήσει. Στο τέλος βέβαια, παραλίγο να πάρει και όλο το παιχνίδι με το πλασέ του Καμπετσή, από το σουτ του Κολοβού. Ανεξάρτητα με την εικόνα της ομάδας, το σημαντικό είναι, ότι σε άλλο ένα ντέρμπι δεν έχασε, ήταν αξιοπρεπής και για άλλο ένα παιχνίδι… βούλωσε στόματα. Φαντασθείτε τι θα διαβάζαμε σήμερα, από ….κάποιους ,αν δεν υπήρχε ο Διούδης : «Το έδωσε το παιχνίδι στον ΠΑΟΚ, ο Δώνης έχει πρόβλημα με την ΑΕΚ και το έδωσε στον ΠΑΟΚ, για να βγει Τσάμπιονς λίγκ». Εκτός όλων των άλλων όλοι αυτοί οι… φωστήρες ξεχνούν ότι ο Δώνης είναι με τον ΠΑΟΚ, ακόμα στα δικαστήρια.

Δεν ήρθε το διπλό, όμως, και ενώ κάποιοι είχαν αρχίσει να… γράφουν, σταμάτησαν να τα γράφουν και τα διάβασαν μόνοι τους. Εδώ όλη την εβδομάδα ….ανακάλυψαν, ότι ο Δώνης θα βάλει τα …δεύτερα με τον ΠΑΟΚ. Και έπαιξε η ίδια ενδεκάδα με τον Μπουζούκη τελικά αντί του Αγιούμπ, αφού ο Νάγκι υπέστη θλάση στην προθέρμανση. Και σε αυτό ….μέσα έπεσαν. Και επειδή έχουμε τα δικά μας, που μας έχουν κάνει να χάσουμε τον ύπνο μας και δεν αντέχω και τους απέξω να λένε διάφορες αηδίες ένα θα πω. Τον Παναθηναϊκό μην τον πιάνετε στον στόμα σας, ούτε στο… χέρι σας. Ο Παναθηναϊκός πάντα και αδιάφορος να είναι και κίνητρο να μην έχει τα παλεύει τα παιχνίδια. Και ειδικά όλα τα μεγάλα παιχνίδια. Άλλες ομάδες πανηγύριζαν γκολ του Ολυμπιακού εναντίον τους και εντός έδρας, για να μην πάρει το πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός την τελευταία αγωνιστική.

Στον τελικό της χρονιάς γκρέμισαν ό,τι έχτιζαν όλο τον χρόνο!
Στον τελικό της χρονιάς γκρέμισαν ό,τι έχτιζαν όλο τον χρόνο! 1.405 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οπότε όταν γράφετε, η μιλάτε για τον Παναθηναϊκό να… πλένετε το στόμα σας. Ο Παναθηναϊκός ακόμα και έτσι χθες δεν έχασε και πήρε το ίδιο αποτέλεσμα, που πήρε με την ΑΕΚ. Δεν ξέρω, ούτε με ενδιαφέρει ποιος θα βγει Τσάμπιονς Λιγκ. Ας βγάλουν τα μάτια τους μόνοι τους ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ, τον Παναθηναϊκό να μην τον πιάνουν στο στόμα τους, ούτε οι μέν, ούτε οι δε.

*Στα έξι τελευταία παιχνίδια των play offs η ομάδα θα κατέβει με πολλά νέα παιδιά, αφού φεύγουν σχεδόν όλοι, όσοι έχουν λήξη συμβολαίων, η λήξη δανεισμού στις 30 Ιουνίου. Η ομάδα θα παρουσιαστεί πολύ αδύναμη σε αυτά τα παιχνίδια και ο… Θεός βοηθός.

*Χθες σε σχέση με τον αγώνα με την ΑΕΚ βοήθησαν οι αλλαγές, που ήρθαν από τον πάγκο. Ολοι. Ο Αγιούμπ, ο Ανουάρ, ο Καμπετσής, ο Κολοβός, ο Νούνες. Ολοι στο τέλος βοήθησαν να αλλάξει κάπως η εικόνα της ομάδας και να τελειώσει ψυχωμένη το ντέρμπι.

*Είναι παρωδία όλο αυτό, που βλέπουμε, χωρίς κόσμο και με τους παίκτες μετά από τρίμηνη αποχή την μία Κυριακή να είναι πολύ καλοί και την άλλη να μην μπορούν να …τρέξουν. Ας τελειώνει αυτή η φετινή παρωδία, όπως εξελίσσεται, για να δούμε τι θα γίνει την επόμενη σεζόν.

*Είναι τραγικό να είσαι η ΕΠΟ και να μην δίνεις μία λύση με τα συμβόλαια που λήγουν στις 30 Ιουνίου και οι ομάδες να τελειώνουν το πρωτάθλημα με τις κ-19..

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης Eχει περάσει σχεδόν όλη του την ζωή στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού. Από μικρός ήθελε να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία και όταν αποφοίτησε από το εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας ξεκίνησε την καριέρα του στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Αφού πέρασε από το ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β΄Εθνικής και διαιτησίας, το καλοκαίρι του 1986, το όνειρό του έγινε πραγματικότητα! Ανέλαβε το ρεπορτάζ του «τριφυλλιού», το οποίο ακολουθεί μέχρι και σήμερα, σε μια πορεία γεμάτη ειδήσεις, πολλά γραπτά, πολλές χαρές, αλλά και λύπες και αμέτρητα ταξίδια! Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» και πήγε στο «SPORTIME». Δυο χρόνια αργότερα πήρε…μεταγραφή για τη «SPORTDAY», και το 2015 πήγε στην «ΠΡΑΣΙΝΗ», ενώ από το 2021 συνεργάζεται με το SDNA.GR. Από το 2000 και μετά πήγε στον ΣΠΟΡ FM 94.6 με διάλλειμα τριών ετών όπου μεταπήδησε στο SPORT24 Radio. Στο PANATHINAIKOS24.gr γράφει με στόχο την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση για τους φίλους του Παναθηναϊκού. Είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ και του ΠΣΑΤ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.