ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αποσύρθηκε ο Μαλεζάνι!

Ο Αλπέρτο Μαλεζάνι ανακοίνωσε το τέλος της προπονητικής του καριέρας.

Αποσύρθηκε ο Μαλεζάνι!

Ο Αλμπέρτο Μαλεζάνι έκατσε στον πάγκο του Παναθηναϊκού τη σεζόν 2005-06 και έμεινε πραγματικά αξέχαστος, κυρίως για τα ξεσπάματα του.

Ο Ιταλός κόουτς είχε να προπονήσει ομάδα από το 2014 και σήμερα αποφάσισε να ανακοινώσει το τέλος της προπονητικής του καριέρα τονίζοντας ότι δεν είναι μια εντελώς δική του απόφαση.

Χαρακτηριστικά ανέφερε σε δηλώσεις του στη Corriere dello Sport.:

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 28.074 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Ο κόσμος του ποδοσφαίρου με λογίζει ως πρώην προπονητή και δεν νομίζω να προπονήσω ξανά ομάδα»

«Είμαι ακόμα ζωντανός και οι ιδέες μου για το ποδόσφαιρο ειναι ακόμα πρωτοποριακές. Θα μπορούσα να προπονήσω ακόμα μία ομάδα, αλλά δεν θέλω γιατί ο κόσμος με έχει ξεχάσει»

«Λατρεύω το επάγγεμα αυτό και θεωρώ ότι είναι ένα από τα καλύτερα στον κόσμο, αλλά τώρα πλέον τα χρόνια έχουν περάσει, με αποτέλεσμα να με ξεχάσει ο κόμσος»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.