ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΓΗΠΕΔΙΚΟ

Ολόκληρη η τοποθέτηση Μπακογιάννη για τον Βοτανικό (vid)

Διαβάστε και δείτε σε βίντεο όλη την τοποθέτηση του δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη στο δημοτικό συμβούλιο για τον Βοτανικό και τη διπλή ανάπλαση.

Ολόκληρη η τοποθέτηση Μπακογιάννη για τον Βοτανικό (vid)

Διαβάστε και δείτε σε βίντεο όλη την τοποθέτηση του δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη στο δημοτικό συμβούλιο για τον Βοτανικό και τη διπλή ανάπλαση.

«Ο Βοτανικός, η διπλή ανάπλαση όπως συνηθίζεται να λέγεται ξεκίνησε να συζητείται το 2003. 17 χρόνια. Από τότε πολλές φορές έχουν δημιουργηθεί προσδοκίες. Όχι μόνο στους φίλους του συλλόγου που την περιμένουν, αλλά και στους Αθηναίους. Όμως, μέχρι τώρα δεν έχει γίνει τίποτα. Εμείς επιλέγουμε συνειδητά να μιλήσουμε όταν θα έχουμε το σχέδιό μας ολοκληρωμένο. Ενας ξεκάθαρος οδικός χάρτης με αναλυτικά τις παρεμβάσεις, τις επεμβάσεις και τα έργα που πρέπει να γίνουν, νούμερο 2 κοστολόγηση, νούμερο 3 ξεκάθαρα δέσμευση πηγών χρηματοδότησης, νούμερο 4 χρονοδιάγραμμα.

Καταλαβαίνετε όλοι ότι αυτό είναι εξαιρετικά σύνθετο και περίπλοκο. Δε φτιάχνουμε παιδική χαρά. Πάμε να υλοποιήσουμε ένα από τα μεγαλύτερα έργα της Αθήνα τις τελευταίες δεκαετίες. Γι αυτό και αυτή η συζήτηση απαιτεί σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Και επειδή άκουσα στον δημόσιο διάλογο πριν μερικές μέρες κάτι το οποίο βρήκα εξαιρετικά διασκεδαστικό. Πως μπορεί κάποιος να λέει ότι εμείς λέμε μπούρδες για τη διπλή ανάπλαση επειδή δεν είναι στο τεχνικό πρόγραμμα του δήμου Αθηναίων. Μα πως θα μπορούσε να γίνει αυτό; Πως θα μπορούσε ο Δήμος Αθηναίων μόνος του να χρηματοδοτήσει τον Βοτανικό. Θερμή παράκληση. Καταλαβαίνω ότι το ζήτημα προσφέρεται, είναι μεγάλη η πίεση, αλλά λίγο υπομονή εδώ είμαστε να φέρουμε όλο τον σχεδιασμό στο δημοτικό συμβούλιο και πιστεύω ότι πάνω από παρατάξεις θα τον αγκαλιάσει όλο το δημοτικό συμβούλιο».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 46.288 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δείτε το βίντεο στο 2:59:00

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.