ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Με τις έδρες σε Γερμανία και Ισπανία

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr

Στοίχημα: Με τις έδρες σε Γερμανία και Ισπανία

Πολύ ενδιαφέρον το σημερινό (16/06) πρόγραμμα, με εμβόλιμες αγωνιστικές σε Bundesliga και Primera Division μεταξύ άλλων και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρία δυνατά προγνωστικά στοιχήματος για εσάς. Στη Γερμανία βρισκόμαστε τρεις στροφές πριν το φινάλε, στην Ισπανία σήμερα ανοίγει η 29η αγωνιστική με τρεις αναμετρήσεις, ενώ κάνει πρεμιέρα το πρωτάθλημα Νορβηγίας! Παράλληλα, στο site μας μπορείτε να ενημερωθείτε για τη βαθμολογία ποδοσφαίρου σε όλα τα πρωταθλήματα του πλανήτη. Ας περάσουμε τώρα στις σημερινές μας προτάσεις. 

Κουρασμένη Χέρτα, το κίνητρο η Φράιμπουργκ

Ξεκινάμε τις επιλογές μας από την Bundesliga και το Schwarzwald-Stadion,όπου η Φράιμπουργκ υποδέχεται την Χέρτα, στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής.

Το Σάββατο, η Φράιμπουργκ απέσπασε ισοπαλία (2-2) στην έδρα της Βόλφσμπουργκ και διατηρήθηκε ζωντανή στη μάχη για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Με 42 πόντους κατατάσσεται 8η, στο -4 από την 6η Βόλφσμπουργκ. Κόντρα στη ροή του αγώνα δέχθηκε δύο τέρματα από τον Βέγκχορστ στο πρώτο μισάωρο, αλλά δεν πτοήθηκε. Το γκολ του Χέλερ λίγο πριν το ημίχρονο άλλαξε το μομέντουμ του αγώνα και με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Σαλάι έφερε το ματς στα ίσια. Μέχρι το φινάλε χάθηκαν εκατέρωθεν ευκαιρίες και το τελικό 2-2 δεν άφησε κανέναν ικανοποιημένο. Μετά τη διακοπή η Φράιμπουργκ μετρά 1 νίκη, 3 ισοπαλίες και 2 ήττες.

Η καλή εικόνα των Βερολινέζων χάλασε το Σάββατο. Η Χέρτα ήταν πολύ ανεβασμένη μετά την καραντίνα και ήταν ανταγωνιστική στην ήττα με 1-0 στο Ντόρτμουντ, όμως στον τελευταίο της αγώνα εκτέθηκε αμυντικά. Προηγήθηκε με τον Πιόντεκ στο 24ο λεπτό, όμως η άδικη αποβολή του Μπογιατά λίγο πριν το ημίχρονο αποδείχθηκε καταστροφική. Στην επανάληψη δέχθηκε 4 γκολ από την Άιντραχτ και έμεινε οριστικά εκτός μάχης για το Europa League.

Η Χέρτα είναι απογοητευμένη και κουρασμένη, αφού αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο με παίκτη λιγότερο. Η Φράιμπουργκ ήταν καλή στην έδρα της Βόλφσμπουργκ και θα κυνηγήσει μέχρι τέλους την Ευρώπη. Θα ποντάρουμε στους γηπεδούχους στο 1 DNB, σε απόδοση 2.00. Σε περίπτωση ισοπαλίας παίρνουμε το ποντάρισμά μας πίσω.

Άνετα η Βιγιαρεάλ

Συνεχίζουμε τις επιλογές μας με τον αγώνα στο Ceramica, όπου η Βιγιαρεάλ φιλοξενεί τη Μαγιόρκα για την 29η αγωνιστική της La Liga. 

Η Βιγιαρεάλ επέστρεψε σε καλή κατάσταση από τη διακοπή και ήταν πιο απειλητική όσο περνούσαν τα λεπτά στην έδρα της Θέλτα. Έχασε σημαντικές ευκαιρίες να προηγηθεί και βρήκε το νικητήριο γκολ (0-1) με τον Τριγέρος στο 92ο λεπτό. Έτσι η ομάδα του Καγιέχα έφτασε τους 41 πόντους και είναι στο -5 από την 6αδα και στο -6 από την 4αδα!

Από την άλλη, η Μαγιόρκα επέστρεψε υπνωτισμένη από τη διακοπή και απέναντι στην Μπάρτσα βρέθηκε να κυνηγά στο σκορ από το 2ο κιόλας λεπτό. Ανήμπορη να αντιδράσει απέναντι στους μπλαουγκράνα δέχθηκε αναμενόμενη ήττα με 0-4 και παρέμεινε εντός επικίνδυνης ζώνης με 25 πόντους, στο -1 από τη Θέλτα. Από τις χειρότερες εκτός έδρας ομάδες της Ευρώπης η Μαγιόρκα, στα 13 παιχνίδια εκτός νησιού  μετρά ρεκόρ 1-2-10 και τέρματα 12-30!

Η Βιγιαρεάλ έδειξε ότι είναι καλά και απέναντι στην αδύναμη μακριά από το γήπεδό της Μαγιόρκα έχει “χρυσή” ευκαιρία να πλησιάσει κι άλλο τις ευρωπαϊκές θέσεις. Περιμένουμε να κυριαρχήσουν οι γηπεδούχοι, θα τους επιλέξουμε στον άσο με -1 ασιατικό χάντικαπ, σε απόδοση 1.92. Σε περίπτωση που η Βιγιαρεάλ επικρατήσει με ένα γκολ διαφορά παίρνουμε το ποντάρισμά μας πίσω.

Συνεχίζει με φόρα η Μόλντε

Κλείνουμε τις σημερινές μας προτάσεις από την πρεμιέρα της Νορβηγίας!

Στις 19:00, η Μόλντε ξεκινά την υπεράσπιση του θρόνου της από την έδρας της Όλεσουντ. Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν μία ονειρική χρονιά πέρσι, κατέκτησαν το 4ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους και μπαίνουν με εξίσου μεγάλες φιλοδοξίες και στην 2020 σεζόν. Παρέμεινε στην ομάδα ο κόουτς Μόε και η επιθετική τριπλέτα – “φωτιά”.

Η Όλεσουντ κατέκτησε το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας και επέστρεψε στα σαλονια της Eliteseries μετά από δύο σεζόν. Υπήρξαν αλλαγές στο ρόστερ, το οποίο ενισχύθηκε, παραμένει πρωταρχικός της στόχος η αποφυγή του υποβιβασμού.

Υπάρχει διαφορά κλάσης ανάμεσα στις δύο ομάδες, η Μόλντε έχει διατηρήσει τον κορμό της και έχει τον πρώτο λόγο για να ξεκινήσει με το δεξί τη σεζόν. Επιλέγουμε το διπλό, σε απόδοση 1.95. 

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε καθημερινά αναλύσεις για όλη την αθλητική δράση του πλανήτη.  Όλα τα αθλήματα, αληθινά και εικονικά, βρίσκονται στο Betarades.gr, ενώ θα βρείτε αξιολογήσεις για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες στην Ελλάδα, όπως και για όλα τα νόμιμα online casino.  Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και στο Twitch, όπου τα βίντεο και τα Live Streams συνεχίζονται με πλήρες πρόγραμμα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE