ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Βγήκε η απόφαση για την 35χρονη!

Έγινε γνωστή προ ολίγου!

Βγήκε η απόφαση για την 35χρονη!

Η 35χρονη, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δεν είπε τίποτα στον ανακριτή και τήρησε το δικαίωμα της σιωπής.

Ντυμένη στα μαύρα και κρύβοντας το πρόσωπο της με ένα μαντίλι η γυναίκα οδηγήθηκε στο γραφείο του ανακριτή λίγο μετά τις 9:30 το πρωί προκειμένου να απολογηθεί για το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση αλλά και για το πλημμέλημα της απείθειας.

Η παρουσία της στο ανακριτικό γραφείο διήρκησε ελάχιστα και επιφυλάχθηκε να απολογηθεί σε μεταγενέστερο στάδιο ενώ η υπεράσπισή της έλαβε νέα στοιχεία σήμερα που προστέθηκαν στη δικογραφία της υπόθεσης.

Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα;
Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα; 64.890 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Η εντολέας μου λόγω της σωματικής και ψυχολογικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται δεν ήταν σε θέση να απολογηθεί. Έκανε χρήση του δικαιώματος της σιωπής και ζήτησε να απολογηθεί σε επόμενο χρόνο. Επιπλέον, υπήρξαν νέα στοιχεία τα οποία θέλαμε να μελετήσουμε και με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα προφυλακίστηκε», δήλωσε ο συνήγορός της Σάκης Κεχαγιόγλου.

Οι αρχές θεωρούν πως τα στοιχεία σε βάρος της 35χρονης είναι συντριπτικά και η δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος της είναι «δεμένη».

Πηγή: Ethnos.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...