ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αϊτόρ: «Βήμα παραπάνω στην καριέρα μου ο Παναθηναϊκός»

Ο Αϊτόρ Κανταλαμπιέδρα μίλησε για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό και τη συνέχεια στην καριέρα του.

Αϊτόρ: «Βήμα παραπάνω στην καριέρα μου ο Παναθηναϊκός»

Ο Αϊτόρ Κανταλαμπιέδρα μίλησε για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό και τη συνέχεια στην καριέρα του.

Ο Ισπανός εξτρέμ ανακοινώθηκε προ λίγων ημερών από τον Παναθηναϊκό.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Τβέντε μίλησε στη ιστοσελίδα  panenka.org :

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 6.387 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τη νέα σελίδα στην καριέρα του: «Υπάρχουν πολλοί παίκτες που έφυγαν από την ομάδα χωρίς να καταφέρουν να αποχαιρετήσουν με τον τρόπο που θα ήθελαν. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Τέλος πάντων, είμαι χαρούμενος για την μεταγραφή μου στον Παναθηναϊκό, φυσικά. Νομίζω ότι είναι ένα βήμα μπροστά στην καριέρα μου να πάω σε μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Τα τελευταία χρόνια δεν έχει καλή ευρωπαϊκή παρουσία λόγω και της τιμωρίας, αλλά νομίζω ότι οι άνθρωποι εκεί δουλεύουν καλά. Ο Τσάβι Ρόκα μου τηλεφώνησε και μου μίλησε για τον Παναθηναϊκό. Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα πολλές αμφιβολίες. Ανυπομονώ να πάω εκεί και να ξεκινήσω την προπόνηση με την ομάδα. Θέλω να νιώσω ξανά σαν ποδοσφαιριστής, είμαι ανενεργός εδώ και πολύ καιρό”.

Για το ενδεχόμενο να παίξει στην Ευρώπη με την φανέλα του Παναθηναϊκού”: “Ναι φυσικά. Η αλήθεια είναι ότι ο στόχος της ομάδας είναι να επιστρέψει ο σύλλογος στη θέση του και να γίνει εκ νέου σημείο αναφοράς στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη. Αυτός είναι ο στόχος, υπάρχουν φιλοδοξίες και στη ζωή πρέπει να είστε φιλόδοξοι”.

Για το αν γνωρίζει κάποια Ελληνικά: “Όχι ακόμα. Τα ελληνικά είναι πιο δύσκολα από τα ολλανδικά, αλλά τελικά, στην Ολλανδία σχεδόν όλοι μιλούν αγγλικά, οπότε ήταν πολύ πιο εύκολο”.

Για το τι εύχεται για το μέλλον: “Ελπίζω να επιτύχω τους στόχους που έχει ο Παναθηναϊκός. Εάν καταφέρω να βοηθήσω να επιτευχθούν οι στόχοι, μοιράσω αρκετές ασίστ και αγωνιστώ πολλά λεπτά, θα είμαι περισσότερο από ικανοποιημένος. Θα δουλέψω για αυτό, έτσι ώστε να τα καταφέρω. Σε προσωπικό επίπεδο θα προσπαθήσω να βελτιώνομαι συνεχώς, γιατί το ποδόσφαιρο εξελίσσεται”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.