ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΗ

Πήγε στο Κορωπί ο Αλαφούζος

Ο Γιάννης Αλαφούζος πήγε μετά από πολύ καιρό στο Κορωπί και επιθεώρησε τα έργα ανακαίνισης.

Πήγε στο Κορωπί ο Αλαφούζος

Ο Γιάννης Αλαφούζος έχει… βγει μπροστά και πάλι και ασχολείται πιο ενεργά από κάθε άλλη φορά την τελευταία τριετία με τον Παναθηναϊκό. Με μια σειρά από κινήσεις να αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.

Ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού, μετά την παρουσία του στις τηλεδιασκέψεις της Λίγκας και τις προτάσεις του για το ποδόσφαιρο, την επίσκεψη του στα γραφεία της ΠΑΕ και τη γενικότερα ενασχόλησή του με οτιδήποτε αφορά την ομάδα, επισκέφτηκε έπειτα από πολύ καιρό και το προπονητικό κέντρο του συλλόγου στο Κορωπί.

Ο Αλαφούζος πήγε σε ώρες που η ομάδα δεν είχε προπόνηση και σκοπός της επίσκεψής του ήταν να επιθεωρήσει τα έργα ανακαίνισης που γίνονται στο Καλαφάτης.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.335 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ωστόσο, η κίνησή του αυτή δεν παύει να είναι ακόμα μια κίνηση συμβολική, που δείχνει το πόσο… ζεστά έχει επιστρέψει στα παναθηναϊκά δρώμενα. Δεν αργεί μάλιστα η ώρα που θα επιστρέψει και στο γήπεδο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.