ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ

Παναθηναϊκός: Τον Ιούλιο στην Αθήνα ο Πογιάτος

Ο Ντάνι Πογιάτος έχει καθημερινή επαφή με τον Τσάβι Ρόκα και αναμένεται τον Ιούλιο στη χώρα μας.

Παναθηναϊκός: Τον Ιούλιο στην Αθήνα ο Πογιάτος

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για την άφιξη του Ντάνι Πογιάτος στην Αθήνα προκειμένου να αναλάβει και επίσημα τα καθήκοντά του στον Παναθηναϊκό.

Ο Ισπανός προπονητής μένει και τυπικά ελεύθερος από τη Ρεάλ Μαδρίτης στις 30 Ιουνίου και στη συνέχεια αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα ώστε να υπογράψει το συμβόλαιό του με τους πράσινους.

Ο Πογιάτος βρίσκεται σε καθημερινή επικοινωνία με τον Τσάβι Ρόκα, ενώ έχει προμηθευτεί dvd με πολλούς αγώνες του Παναθηναϊκού κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 21.921 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Με την άφιξή του αναμένεται να τρέξει και ο σχεδιασμός της ομάδας, να αποφασιστεί που θα γίνει η προετοιμασία, με τον Πογιάτος πάντως να είναι ενήμερος για όλες τις κινήσεις που γίνονται όλο αυτό το διάστημα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.