ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΘΕΜΑ

Λούκας Βιγιαφάνιες ο… δεύτερος!

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες, που όπως όλα δείχνουν βρίσκεται κοντά στην επιστροφή του στο τριφύλλι, θα είναι ο δεύτερος Αργεντίνος μετά τον Σεμπάστιαν Λέτο που φοράει τη φανέλα του Παναθηναϊκού για δεύτερη φορά.

Λούκας Βιγιαφάνιες ο... δεύτερος!

Όπως σας ενημερώσαμε από χθες, ο Λούκας Βιγιαφάνιες αναμένεται σήμερα στο Μεξικό να έχει κρίσιμο ραντεβού με την πλευρά της Μονάρκας, με σκοπό να πάρει την ελευθέρας του, αλλά και το ποσό που θα πάρει ως αποζημίωση.

Είναι δεδομένο ότι όταν ξεπεραστεί αυτό το εμπόδιο ο Λούκας θα έρθει κατευθείαν για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους πράσινους. Μάλιστα, μπορεί ο Λούκας να ρίξει στο μισό τις απαιτήσεις του, αλλά αν τελικά υπογράψει με τον Παναθηναϊκό για 500.000 ευρώ το χρόνο, θα είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της ομάδας.

Η διαφαινόμενη επιστροφή του Λούκας Βιγιαφάνιες αναμένεται να τον βάλει σε ένα κλειστό γκρουπ παικτών. Συγκεκριμένα, θα γίνει ο δεύτερος Αργεντίνος ποδοσφαιριστής που φοράει για δεύτερη φορά τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Θυμίζουμε φυσικά ότι ο πρώτος ήταν ο Σεμπάστιαν Λέτο.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 32.890 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες ήρθε στον Παναθηναϊκό το 2016 και έφυγε το 2018. Με τη φανέλα του «τριφυλλιού» αγωνίστηκε 73 παιχνίδια σε δύο χρόνια, έχοντας 10 γκολ και 13 ασίστ.. Highlight του το γκολ του απέναντι στον Ολυμιακό στο 1-0 της Λεωφόρου το 2017.

Με τον Μαρίνο Ουζουνίδη στον πάγκο ο «Βίγια» έκανε πράγματα και θάμματα προσφέροντας πολλές στιγμές μαγείας και δείχνοντας από την πρώτη μέχρι την τελευταία μέρα ότι έχει μεγάλο ταλέντο. Το άγγιγμα του με την μπάλα αξέχαστο ενώ είναι από τους παίκτες που λέμε ότι… βλέπουν γήπεδο.

Ο πρώτος και τελευταίος Αργεντίνος που φόρεσε για δεύτερη φορά το τριφύλλι είναι ο Σεμπάστιαν Λέτο, όπως αναφέραμε. Ο «Σέμπα» αγωνίστηκε μια χρονιά με τη φανέλα του Παναθηναϊκού μετρώντας 34 εμφανίσεις και πετυχαίνοντας 12 τέρματα. Το πέρασμα του μπορεί να χαρακτηριστεί άκρως θετικό αν σκεφτεί κανείς ότι στην πρώτη θητεία στην ομάδα μέτρησε 23 γκολ σε 64 αναμετρήσεις σε 4 χρόνια παρουσίας.

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες, όπως όλα δείχνουν θα ακολουθήσει τον ίδιο δρομο, ας ελπίσουμε κιόλας να έχει μια αντίστοχια καλή παρουσία ή και καλύτερη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.