ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΒΟΤΑΝΙΚΟ

Μπακογιάννης: «Βοτανικός, το πιο μεγάλο έργο μου»

Ο Κώστας Μπακογιάννης είναι κατηγορηματικός σχετικά με το πράσινο έργο του Βοτανικού.

Μπακογιάννης: «Βοτανικός, το πιο μεγάλο έργο μου»

Ο Κώστας Μπακογιάννης έχει τονίσει ουκ ολίγες φορές σε δηλώσεις του ότι αποτελεί διακαή του πόθο η ανέγερση του γηπέδου του Παναθηναϊκού. Παρά ταύτα βέβαια δεν έχει μπει στη διαδικασία ακόμα στο να ορίσει ένα σαφές χρονοδιάγραμμα. Έχει πει ότι μέσα στο καλοκαίρι και όταν υπάρχει ένα τελικό σχέδιο αναμένεται να υπάρξουν επίσημες τοποθετήσεις.

Μάλιστα, όπως γράφει η εφημερίδα «Live Sport», μιλώντας στους συνεργάτες του κατά τις συζητήσεις τους για την Διπλή Ανάπλαση λέει χαρακτηριστικά: «Θα είναι το πιο μεγάλο μου έργο».

Ο Μπακογιάννης αντιλαμβάνεται ότι η Διπλή Ανάπλαση έχει μεγάλες αθλητικές, κοινωνικές και οικονομικές προεκτάσεις. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το πρότζεκτ της Διπλής Ανάπλασης συνδέεται άμεσα με τον λεγόμενο Μεγάλο Περίπατο.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 36.234 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.