ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διούδης: «Θέλω τίτλους με τον Παναθηναϊκό»

Ο Σωκράτης Διούδης μίλησε στον ΟΠΑΠ και εξέφρασε την επιθυμία να κατακτήσει τίτλους με τον Παναθηναϊκό.

Διούδης: «Θέλω τίτλους με τον Παναθηναϊκό»

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας τερματοφύλακας στο κανάλι του ΟΠΑΠ:

Για την παρουσία του στο ματς με τον ΠΑΟΚ: «Σίγουρα είμαι χαρούμενος όταν βοηθάω με την απόδοσή μου την ομάδα. Πήραμε έναν βαθμό σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, ειδικά έτσι όπως εξελίχθηκε ο αγώνας διότι συνολικά δεν πιάσαμε καλή απόδοση ως ομάδα. Έχουμε δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν και πλέον κοιτάμε αυτά».

Για το μυστικό της επιτυχίας του: «Μέσα από τη δουλειά έρχονται όλα. Σίγουρα τα παιχνίδια και οι συνθήκες αγώνα με βοηθούν και μένα να αποκτήσω εμπειρία».

Για το ματς με τον Ολυμπιακό: «Σίγουρα μπορούμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα και όλοι στην ομάδα το πιστεύουμε. Πάντα τα παιχνίδια κόντρα στον Ολυμπιακό είναι ιδιαίτερα. Αυτά τα παιχνίδια κρίνονται στο πάθος και στο ποιος το θέλει περισσότερο».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.175 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το κίνητρο που έχει ο Παναθηναϊκός στα play off: «Δεν χρειάζεται να έχεις κάποιον ξεκάθαρο στόχο για να μπαίνεις στον αγωνιστικό χώρο και να διεκδικείς τη νίκη. Όταν φοράς τη φανέλα του Παναθηναϊκού στόχος είναι να κερδίζεις όλα τα παιχνίδια ανεξάρτητα ποιον έχεις απέναντί σου. Το κίνητρό μας είναι μεγάλο, να μπαίνουμε σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη. Επίσης όλα τα παιχνίδια είναι πολύ δυνατά απέναντι σε αξιόλογους αντιπάλους, θέλουμε να δείξουμε ότι είμαστε ανταγωνιστικοί και σε καλό επίπεδο».

Για το διπλό όνειρό του με τον Παναθηναϊκό και την Εθνική Ομάδα: «Το όνειρό μου με τον Παναθηναϊκό είναι να αρχίσουμε να διεκδικούμε τίτλους. Είναι κάτι που λείπει τόσο από τον σύλλογο όσο και από εμένα. Γι’ αυτό υπέγραψα και την ανανέωσή του συμβολαίου μου. Όσον αφορά την Εθνική είναι ένα παιδικό μου όνειρο που πραγματικά θα κάνω τα πάντα για να το πραγματοποιήσω, πάντα μέσα από τη δουλειά και την απόδοσή μου στον αγωνιστικό χώρο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.