ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αποχαιρέτησε ο Κουστένης

Ο Τζίμης Κουστένης είπε το δικό του αντίο στον Παναθηναϊκό.

Αποχαιρέτησε ο Κουστένης

Ο Τζίμης Κουστένης είπε δικό του αντίο στον Παναθηναϊκό, καθώς μετά από ένα χρόνο συνεργασίας αποχωρεί από τους πράσινους.

Αναλυτικά το μήνυμα του Τζίμη Κουστένη:

“Πέρυσι τέτοια εποχή ο Αργύρης Πεδουλάκης μου έκανε την τιμή να με συμπεριλάβει στο τεχνικό team του Παναθηναϊκού. Φέτος ένα χρόνο μετά η συνεργασία μου με την ομάδα δε θα συνεχιστεί για την καινούργια σεζόν.

Θορυβώδες χτύπημα Γιαννακόπουλου για Ναν!
Θορυβώδες χτύπημα Γιαννακόπουλου για Ναν! 28.881 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω αρχικά τη διοίκηση προεξάρχοντος του Ιδιοκτήτη του κυρίου Γιαννακόπουλου και προσωπικά τον Πρόεδρο κύριο Μάνο Παπαδόπουλο που με δέχτηκαν στην οικογένεια του Παναθηναϊκού, φυσικά τον κόουτς Αργύρη Πεδουλάκη που παρότι αποχώρησε με παρότρυνε να παραμείνω στο σύλλογο (χωρίς να προβάλλει ηθικά διλήμματα), τον κόουτς Πιτίνο για την εμπειρία ζωής που αποκτάει κάποιος ως συνεργάτης του, τους ανθρώπους της ομάδας που από την πρώτη στιγμή με έκαναν να νιώσω μέλος της Παναθηναϊκής οικογένειας.

Οι παίκτες πέραν της αδιαμφισβήτητης μπασκετικής τους αξία με τον χαρακτήρα την νοοτροπία και τον επαγγελματισμό τους αποδεικνύουν για ποιο λόγο παίζουν στην κορυφαία ομάδα και διοργάνωση και είναι χαρά να δουλεύεις μαζί τους.

Last but not least… τους αναρίθμητους φίλους που όπου και αν βρισκόμασταν μας έδιναν την έξτρα δύναμη που χρειαζόμασταν.

Τέλος να ευχηθώ για την καινούργια σεζόν ότι καλύτερο για την ΠΑΝΑΘΑ.

Σας Ευχαριστώ ….. Τζίμης Κουστένης“

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...