ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Φουλάρει για Φόστερ ο Παναθηναϊκός

Ο Μάρκους Φόστερ βρίσκεται σε πρώτο πλάνο για τον Παναθηναϊκό για μια θέση στα γκαρντ.

Φουλάρει για Φόστερ ο Παναθηναϊκός

Ο Μάρκους Φόστερ βρίσκεται σε πρώτο πλάνο για τον Παναθηναϊκό για μια θέση στα γκαρντ.

Ο Αμερικανός που έκανε σούπερ σεζόν στη Χάποελ Χολόν, θα αποτελέσει τον… αντι – Φριντέτ με τους πράσινους να τον έχουν στην κορυφή της λίστας τους και να προχωρούν τις επόμενες κινήσεις για την περίπτωσή του.

Την χρονιά που πέρασε ο Φόστερ είχε 20,2 πόντους στο Ισραήλ, με 42,3% στα τρίποντα, 58,3%  στα δίποντα, 3,4 ασίστ και 3,5 ριμπάουντ, ενώ στο Basketball Champions League ε’οχε 17,8 πόντους με 35,4% στα τρίποντα και 61,9% δίποντα και 3,8 ασίστ ανά αγώνα.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.944 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.