ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Η ημερομηνία του Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ και η τηλεοπτική μετάδοση

Ανακοινώθηκε από την EΣΑΠ το πρόγραμμα των ημιτελικών των play off της Volley League με τις τηλεοπτικές μεταδόσεις των αγώνων να γίνονται από την ΕΡΤ.

Η ημερομηνία του Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ και η τηλεοπτική μετάδοση

Ανακοινώθηκε από την EΣΑΠ το πρόγραμμα των ημιτελικών των play off της Volley League με τις τηλεοπτικές μεταδόσεις των αγώνων να γίνονται από την ΕΡΤ.

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη 1 Ιουλίου στις 19:00 και ο δεύτερος αγώνας θα γίνει δυο μέρες αργότερα την ίδια ώρα. Αν χρειαστεί τρίτο ματς, θα διεξαχθεί στις 5 Ιουλίου επίσης στις 19:00.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΩΝ ΤΩΝ PLAY OFF

Α΄ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τρίτη 30 Ιουνίου 2020 – 1ος Αγώνας Κλειστό Ο.Α.Κ.Α 19.00 (Ε.Ρ.Τ.): Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. – Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ

LIVE STREAMING: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός
LIVE STREAMING: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 1.546 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 1 Ιουλίου 2020 – 1ος Αγώνας Κλειστό Ο.Α.Κ.Α 19.00 (Ε.Ρ.Τ.): Παναθηναϊκός Α.Ο. – Π.Α.Ο.Κ.

Β΄ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020 – 2ος Αγώνας Κλειστό Ο.Α.Κ.Α 19.00 (Ε.Ρ.Τ.): Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. – Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ

Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020 – 2ος Αγώνας Κλειστό Ο.Α.Κ.Α 19.00 (Ε.Ρ.Τ.): Παναθηναϊκός Α.Ο. – Π.Α.Ο.Κ.

Γ΄ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Σάββατο 4 Ιουλίου 2020 – 3ος Αγώνας Κλειστό Ο.Α.Κ.Α 17.00 (Ε.Ρ.Τ.): Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. – Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ

Κυριακή 5 Ιουλίου 2020 – 3ος Αγώνας Κλειστό Ο.Α.Κ.Α 19.00 (Ε.Ρ.Τ.): Παναθηναϊκός Α.Ο. – Π.Α.Ο.Κ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.