ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το παλεύει ο «Βίγια», αλλά ακόμα δεν έχει βρει λύση!

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις με την Μονάρκας για την αποζημίωση του, αλλά ακόμα δεν έχει καταλήξει σε συμφωνία.

Το παλεύει ο «Βίγια», αλλά ακόμα δεν έχει βρει λύση!

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες, όπως σας έχουμε ενημερώσει εδώ και μέρες, βρίσκεται μια ανάσα από τον Παναθηναϊκό. Ο λόγος που ακόμα δεν έχει κλείσει δεν έχει να κάνει με κάποιο κώλυμα στη διαπραγμάτευση με το τριφύλλι, αλλά με την ομάδα που ανήκει στο Μεξικό τη Μονάρκας.

Μπορεί οι Μεξικανοί να του έχουν δώσει το «οκ» για να βρει σύλλογο, αλλά και αυτός θέλει να πάρει ένα ποσό για να μείνει ελεύθερος, μιας και έχει δύο χρόνια ακόμα συμβόλαιο με την Μονάρκας.

Ο Λούκας βρίσκεται στο Μεξικό και συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις με την ομάδα του για να ξεμπλέξει και να έρθει στον Παναθηναϊκό. Παρά την αισιοδοξία που υπήρχε από πλευράς του ότι σύντομα θα γίνει αυτό, φαίνεται ότι τα πράγματα είναι κάπως πιο περίπλοκα. Μάλιστα ούτε στη χθεσινή συνάντηση βγήκε… λευκός καπνός.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.502 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πάντως, στο πράσινο στρατόπεδο είναι σίγουροι ότι ο Λούκας θα βρει λύση και σύντομα θα οριστικοποιηθεί η επιστροφή του στο πράσινο στρατόπεδο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.