ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Όταν ο Βιγιαφάνιες… κάρφωσε τον Ολυμπιακό (vid)

Ήταν 28 Οκτωβρίου 2017 όταν ο Λούκας Βιγιαφάνιες έστελνε την μπάλα στα δίχτυα και χάριζε τη νίκη στον Παναθηναϊκό απέναντι στον αιώνιο αντίπαλο.

Όταν ο Βιγιαφάνιες... κάρφωσε τον Ολυμπιακό (vid)

Η επικαιρότητα του Παναθηναϊκού έχει… φουλ Λουκας Βιγιαφάνιες, αλλά και το ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό στο Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Από την μία πλευρά ο Λούκας παλεύει για να πάρει την ελευθέρας του μαζί με μία αποζημίωση και από την άλλη ο Γιώργος Δώνης παλεύει να βρει να λύσεις για τα πράσινα μπακ.

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες τον Οκτώβριο του 2017 είχε χαρίσει τη νίκη στον Παναθηναϊκό κόντρα στον Ολυμπιακό, με γκολ στο 56ο λεπτό. Τότε που κάποιοι μέσα από το τριφύλλι τον… παρακινούσαν να πάει στον Ολυμπιακό αυτός έδινε την καλύτερη απάντηση πετυχαίνοντας ένα σημαντικό γκολ.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.200 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Λούκας εκμεταλλεύτηκε τότε το πολύ καλό γύρισμα του Λουντ και σε κενό τέρμα δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.