Ο Λεωνίδας Μπουτσικάρης έστειλε ενωτικό μήνυμα για το ελληνικό ποδόσφαιρο μετά την εκλογή του ως νέος πρόεδρος στη Σούπερ Λίγκα.

«Θέλω να ευχαριστήσω όλες τις ομάδες για τη διαδικασία, καθώς και τον απερχόμενο πρόεδρο τον κ. Μηνά Λυσσάνδρου.  Νομίζω ότι αποτελεί κοινό τόπο ότι στη θητεία του έγιναν πολλά πράγματα προς τη σωστή κατεύθυνση για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Παρέλαβε μια άλλη Super League και μια τελείως άλλη κατάσταση μας παραδίδει.

Γνωρίζουμε όλοι τα προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου, ειδικά με τον κορωνοϊό ο οποίος διαμόρφωσε μια νέα σκληρή πραγματικότητα για όλους.  Πρέπει άμεσα να ασχοληθούμε και να αντιμετωπίσουμε ορισμένα κομβικά ζητήματα, όπως τα μέτρα στήριξης από την Πολιτεία, η εξασφάλιση τηλεοπτικής στέγης για όλες τις ομάδες μέσα από διαφανείς διαδικασίες και η διεκδίκηση ενός πάγιου διαχρονικού αιτήματος, του ποσοστού από το στοίχημα. Εκτός από πολλά προβλήματα, το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει και τεράστια προοπτική και δυναμική. Προκειμένου να λύσουμε τα προβλήματα και να εκμεταλλευτούμε τη δυναμική μας να αφήσουμε πίσω μας τις συλλογικές αντιπαραθέσεις, την τοξικότητα και με κοινή προσπάθεια να κάνουμε βήματα μπροστά» τόνισε ο νέος πρόεδρος του Συνεταιρισμού μετά την εκλογική διαδικασία.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS