ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κούγιας σε Αλαφούζο: “Έχω αυτοπροταθεί τόσες φορές για την προεδρία του Παναθηναϊκού”

Η ατάκα του Αλέξη Κούγια που προκάλεσε εντύπωση.

Κούγιας σε Αλαφούζο:

Η ατάκα του Αλέξη Κούγια που προκάλεσε εντύπωση.

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ και γνωστός δικηγόρος λίγο μετά την ήττα του για την προεδρία της Σούπερ Λίγκας, επιτέθηκε λεκτικά στον Λεωνίδα Μπουτσικάρη, τον άνθρωπο που κέρδισε στη διαδικασία, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει λεκτικό επεισόδιο στο ο οποίο ενεπλάκη και ο Γιάννης Αλαφούζος όταν έδωσε τη δική του απάντηση στον Κούγια: “Τον κακό σου τον καιρό, είσαι τρελός”!

Μια από τις ατάκες που προκάλεσαν εντύπωση, πάντως, από τον κ. Κούγια προς τον κ. Αλαφούζο ήταν η παρακάτω: “Έχω αυτοπροταθεί τόσες φορές για την προεδρία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός…”. Τα σχόλια περιττεύουν.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.251 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.