ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Τετράδα πρωτιάς στο ΟΑΚΑ

«Σύλλογος μεγάλος» και στο πρωτάθλημα στίβου σαν σήμερα (16 Ιουνίου)το 1996 στο Ολυμπιακό Στάδιο , καθώς οι αθλητές του Παναθηναϊκού πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση και η «μάνα του λόχου» δεν λησμονεί την συγκεκριμένη στιγμή/

Τετράδα πρωτιάς στο ΟΑΚΑ

Οι «πράσινοι» χτύπησαν στα ίσα τον τίτλο από τον πανίσχυρο τότε Πανελλήνιο και έμειναν στη δεύτερη θέση στις λεπτομέρειες. Στη Τρίτη θέση της βαθμολογίας βρέθηκε ο Ολυμπιακός έχοντας μεγάλη διαφορά από τους «πράσινους»

Αναλυτικότερα η 4Χ400 του «τριφυλλιού» κατέκτησε τη πρώτη θέση  τερματίζοντας σε χρόνο 3.14.43, αφήνοντας τους αντιπάλους τους αρκετά μέτρα πίσω. Από κει και πέρα στα 400 μέτρα έλαμψε το άστρο του κύπριου αθλητή του Παναθηναϊκού Ευρυπίδη Δημοσθένους όπου πέρασε τη γραμμή του τερματισμού σε χρόνο  46.62.

«Πράσινη» βάφτηκε και η κούρσα των 800 μέτρων καθώς ο Παναγιώτης Στρουμπάκος έκανε το καθήκον του κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο. Ο σπουδαίος αθλητής του «τριφυλλιού» πήρε τη πρώτη θέση με χρόνο 1.50.06 και χάρισε πολύτιμους βαθμούς στον σύλλογο.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.116 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ακόμα ο Ηλίας Λουκά κατέκτησε τη πρώτη θέση στη σφαίρα υψώνοντας ψηλότερα από όλες τη πράσινη σημαία με βολή στα 19 μέτρα και 32 εκατοστά.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...