ΚΛΕΙΣΙΜΟ
BLOG ΝΙΚΟΛΑΣ ΒΑΣΙΛΑΡΑΣ

Με αυτούς υπάρχει ΠΑΝΤΑ κίνητρο

Ο Παναθηναϊκός που δεν πρέπει να χαλαρώνει ούτε στο… τάβλι με τον Ολυμπιακό και το «παράσημο» του Μπουτσικάρη. Γράφει ο Νικόλας Βασιλαράς

Με αυτούς υπάρχει ΠΑΝΤΑ κίνητρο

Να που ζυγώνουν οι ώρες για ένα ακόμη ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. Για όποιον δεν το έχει ξεχάσει… Γιατί όντως είναι κάπως περίεργο το timing με προπονητή και ένα κάρο παίκτες «φευγάτους», αλλά και δίχως κανένα βαθμολογικό κίνητρο, όμως από την άλλη και μόνο που παίζεις απέναντί τους φτάνει και περισσεύει. 

Το λέμε αυτό με αφορμή τα παραπάνω δεδομένα αλλά και την κακή εικόνα της ομάδας κόντρα στον ΠΑΟΚ που έμοιαζε με καμπανάκι. Και πολλοί φοβούνται ότι όσο περνάει ο καιρός το πράγμα μπορεί και να χειροτερεύει. Οκ, κατανοητό και ανθρώπινο σε μεγάλο βαθμό το μυαλό πολλών να βρίσκεται στην επόμενή τους μέρα όμως το βράδυ της Κυριακής μιλάμε για ένα εντελώς διαφορετικό πράγμα. 

Αδιάφορος Παναθηναϊκός κόντρα στον Ολυμπιακό δεν υπάρχει και δεν θα υπάρξει ποτέ και πουθενά. Και τάβλι να παίζεις μαζί τους θέλεις (και πρέπει) να τους κερδίσεις. Αλλωστε ακόμη και η φετινή βερσιόν του τριφυλλιού αρκεί και μόνο να θυμηθεί πως έχασαν στον Πειραιά και θα το βρουν το κίνητρο. Αφήστε που ψήνονται να το πάρουν και αήττητοι. Ε αν είναι να το σπάσει κάποιος δεν γίνεται να μην είσαι εσύ.  

Θεαματικός, πολυδιάστατος και με αναγεννημένους Ιωάννη και Χουάντσο ο Παναθηναϊκός
Θεαματικός, πολυδιάστατος και με αναγεννημένους Ιωάννη και Χουάντσο ο Παναθηναϊκός 840 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πάμε παρακάτω. Σε κάτι μη αγωνιστικό αλλά σημαντικό. Ο νέος πρόεδρος της Λίγκας είναι μετά από χρόνια πράσινος και είναι ο Λεωνίδας Μπουτσικάρης. Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός  «νίκησε» τον Αλέξη Κούγια και πήρε το χρίσμα κάνοντας τον γνωστό και μη εξαιρετέο «Αλέκο» να βγάζει καπνούς και να αρχίζει τις γνωστές του ασυναρτησίες.

Καταρχήν αντιλαμβάνεται και ο τελευταίος πως για τον Μπουτσικάρη και τον κάθε Μπουτσικάρη είναι «παράσημο» να τον πιάνει στο στόμα του ο Κούγιας και να σκούζει. Αν τον αποθέωνε θα έπρεπε να προβληματιστεί. Το σημαντικότερο είναι ότι είχαν «επενδύσει» πολλοί πάνω στον Κούγια, φάνηκε άλλωστε και από το ποιοι τον ψήφησαν και στο τέλος έκατσαν στο παγωτό. Χαρά για κάθε Παναθηναϊκό λοιπόν οι αντιδράσεις τους σε επίπεδο δηλώσεων και media μετά την εκλογή του αντιπροέδρου του τριφυλλιού. 

Ολοι ξέρουν ότι το «παιχνίδι» δεν γίνεται στη Σούπερ Λίγκα αλλά στην ΕΠΟ όμως και ακόμη και έτσι είναι μια σημαντική νίκη για τον Παναθηναϊκό και μια επιστροφή σε παρουσία στα κέντρα αποφάσεων μετά από πολλά χρόνια. 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...