ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εκτός αποστολής ο Ινσούα λόγω πειθαρχικού παραπτώματος!

Ο Εμάνουελ Ινσούα έμεινε εκτός αποστολής για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, καθώς υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα.

Εκτός αποστολής ο Ινσούα λόγω πειθαρχικού παραπτώματος!

Ο Εμάνουελ Ινσούα έμεινε εκτός αποστολής για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, καθώς υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα.

Με ένα ακόμη απρόοπτο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει Ολυμπιακού. Ο Γιώργος Δώνης άφησε εκτός τον Εμάνουελ Ινσούα, ο οποίος υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα, κάτι που σημαίνει ότι το τριφύλλι πηγαίνει στο ντέρμπι με τον αιώνιο δίχως τα βασικά του ακραία μπακ, αφού νοκ άουτ είναι και ο Γιόχανσον.

Ο Έλληνας τεχνικός πήρε μαζί του 20 ποδοσφαιριστές για την αυριανή αναμέτρηση.Στη διάθεση του Γιώργου Δώνη δεν θα βρίσκονται, επίσης, οι Πούγγουρας, Μπεκ, Νούνες, Περέα και Νάγκι. Αντίθετα, στην αποστολή είναι ο Κουρμπέλης που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που είχε και από χθες συμμετείχε σε κανονικό πρόγραμμα.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.477 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...