ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ντύνεται στα «πράσινα» ο Βιγιαφάνιες!

Σημαντική πρόοδο έχουν σημειώσει οι συζητήσεις Βιγιαφάνιες - Μονάρκας, με τις δύο πλευρές να βρίσκονται μια ανάσα από την τελική συμφωνία. Δευτέρα ή Τρίτη λύνει το συμβόλαιο του ο «Βίγια» και έρχεται για να φορέσει ξανά το τριφύλλι.

Ντύνεται στα «πράσινα» ο Βιγιαφάνιες!

Προβάρει τα πράσινα ο Λούκας Βιγιαφάνιες. Οι συζητήσεις του «Βίγια» με την ομάδα του στο Μεξικό φαίνονται να βρίσκονται σε τελικό στάδιο.

Ο Αργεντινός βρίσκεται μια ανάσα από το να βρει τη χρυσή τομή σχετικά με το υπόλοιπα τα δυο χρόνια του συμβολαίου του.

Μετά τις συζητήσεις που έγιναν την Παρασκευή και το Σάββατο ζητήθηκε από τον παίκτη να καταθέσει γραπτά την πρόταση στην ομάδα.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.264 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε συζητήσεις που έγιναν η πλευρά της ομάδας φάνηκε θετική και όπως όλα δείχνουν Δευτέρα ή Τρίτη ο Λούκας αναμένεται να πάρει την ελευθέρας του και έτσι θα ανοίξει διάπλατα ο δρόμος της επιστροφής του στο τριφύλλι.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.