ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Μεγαλώνουν οι πιθανότητες για Γουάιτ»

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Λιθουανία, αύξανονται οι πιθανότητες ο Άαρον Γουάιτ να φορέσει την φανέλα του Παναθηναϊκού.

«Μεγαλώνουν οι πιθανότητες για Γουάιτ»

Δημοσίευμα της λιθουανικής ιστοσελίδας sportas.lt, αναφέρεται στο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Άαρον Γουάιτ.

Μάλιστα γίνεται ιδιαίτερη μνεία στον μπασκετμπολίστα και τονίζεται ότι αυξάνονται όσες περνάνε οι μέρες η περίπτωση να φορέσει τα πράσινα.

Φυσικά, το πρώτο που πρέπει να γίνει είναι να ξεκαθαριστεί τι ακριβώς θα συμβεί με την περίπτωση του Ντεσόν Τόμας. Αν ο Τόμας μείνει στο τριφύλλι, τότε δύσκολα ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για παίκτη που αγωνίζεται στο “2”, αντίθετα αν αποχωρήσει ο Τόμας, τότε ο Ουάιτ αποτελεί φαβορί, με βάση πάντα τα όσα αναφέρουν οι Λιθουανοί.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 44.105 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τα πράγματα είναι πολύ θολά στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού και πρώτα πρέπει να δούμε σε ποια διοργάνωση θα παίζει του χρόνου το τριφύλλι και στη συνέχεια φυσικά να αρχίσουν να κλείνουν όλα τα μεταγραφικά μέτωπα.

Με λιγα λόγια χρειάζεται χρόνος για να αρχίσουμε να έχουμε μια καθαρή εικόνα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...