ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αποστολάκης: «Ρίσκο η απόφαση να αποχωρήσει ο Δώνης»

Ο Στράτος Αποστολάκης σε δηλώσεις του τόνισε ότι είναι μεγάλο το ρίσκο που παίρνει ο Παναθηναϊκός με την αποχώρηση του Γιώργου Δώνη.

Αποστολάκης: «Ρίσκο η απόφαση να αποχωρήσει ο Δώνης»

Αναλυτικά όσα είπε ο Στράτος Αποστολάκης στον Alpha 98,9:

Για το ντέρμπι κι αν μπορεί ο Δώνης με αυτή την κατάσταση να εμπνεύσει τους παίκτες του: «Δεν θα υπάρχει κόσμος στο γήπεδο, αλλά υπάρχει κόσμος που σε βλέπει κι όταν φοράς τη φανέλα αυτών των ομάδων πρέπει να τα δίνεις όλα. Είναι οι δύο μεγάλοι αντίπαλοι. Αυτό είναι το ντέρμπι του ελληνικού ποδοσφαίρου. Πρέπει να δείξουν ότι έχει ένα χρώμα από το παρελθόν. Αν αυτό το ματς δεν έχει ουσία επειδή υπάρχουν προβλήματα στη μία ομάδα, θα το χάσουμε στο τέλος και θα λέμε Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός και θα περνάει σαν να είναι μία Κυριακή, όπως όλες οι άλλες…».

Για την απόφαση να αποχωρήσει ο Δώνης: «Ήταν συμπαίκτης μου. Δεν μπορώ να τον πω κύριο Δώνη, θα τον πω Γιώργο. Δείχνω και μία αμεσότητα κι έναν σεβασμό. Ο Γιώργος έκανε πολύ καλή προσπάθεια σε μία δύσκολη περίοδο για τον Παναθηναϊκό. Ειδικά πέρσι που ξεκίνησε με τους μείον βαθμούς. Έφτιαξε μία καλή ομάδα κι αυτό ήταν έργο Δώνη. Η απόφαση της διοίκησης είναι ρίσκο. Ποτέ δεν ξέρουμε αν στο καλό υπάρχει καλύτερο, αλλά στο κακό υπάρχει και χειρότερο. Ο χρόνος θα δείξει, αλλά θ’ αρμενίσουμε λίγο στο άγνωστο κι αυτό φοβίζει. Ήταν μία βεβιασμένη κίνηση από τη διοίκηση».

Για την εξέλιξη και τη μεταγραφή του Κώστα στον ΑΠΟΕΛ: «Η ατμόσφαιρα στο σπίτι είναι πάντα ποδοσφαιρική. Και ο κώστας και ο μικρότερος ο Δημήτρης παίζει μπάλα. Και οι τρεις είμαστε μπακ, αφού κι ο Κώστας με τον Δώνη από χαφ έγινε μπακ και συχνά συγκρίνουμε ποιος είναι καλύτερος. Όταν τον είδα να παίζει μην νομίζετε ότι πετούσα από τη χαρά μου Το ποδόσφαιρο είναι για μας καθημερινότητα. Όταν ήταν στη δεύτερη ομάδα ήξερα ότι θα παίξει. Επειδή ήταν και σε όλες τις μικρές εθνικές πίστευα ότι θα παίξει στη πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.388 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αυτό που με φόβιζε κι έδινα περισσότερο σημασία ήταν στο να έχει διάρκεια. Όχι να κάνει ένα ντεμπούτο στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό και τέλος. Ο στόχος ήταν να παίξει, να έχει παρουσία. Θα πάει σε μία άλλη μεγάλη ομάδα στην Κύπρο. Ο χρόνος θα δείξει αν ο Παναθηναϊκός έπρεπε να ματώσει λίγο περισσότερο για να τον κρατήσει κι αν έκανε κακό που τον άφησε να φύγει. Ο ΑΠΟΕΛ έχει έντονο ελληνικό στοιχείο. Υπήρχαν κι άλλες προτάσεις από το εξωτερικό, αλλά με τον ΑΠΟΕΛ υπήρχε μεγαλύτερη αμεσότητα. Ήταν καλύτερα να πάει στον ΑΠΟΕΛ από το να πάει σε μία άλλη χώρα. Να πάρει κι άλλες εμπειρίες από το ελληνικό στοιχείο επειδή είναι μικρός. Είναι καλύτερα που έκανε αυτό το βήμα, θα έχει παιχνίδια στην Ευρώπη, ο ΑΠΟΕΛ έχει πλέον όνομα εκτός Κύπρου. Να τον στηρίξουν. Αυτά τα παιδιά θέλουν στήριξη, να δείξεις ότι επιθυμείς να επενδύσεις σ’ αυτά, να τους δείξεις αγάπη. Επειδή υπάρχει ταλέντο αυτό που λείπει είναι η πίστη για να παίξουν καλό και σωστό ποδόσφαιρο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.