ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Έκλεισε τα 40 ο εμβληματικός αρχηγός Σωτήρης Πανταλέων

Ο εμβληματικός αρχηγός του Παναθηναϊκού, Σωτήρης Πανταλέων, έκλεισε σήμερα το 40ο έτος της ζωής του.

Έκλεισε τα 40 ο εμβληματικός αρχηγός Σωτήρης Πανταλέων

Γενέθλια έχει σήμερα o εμβληματικός αρχηγός του Παναθηναϊκού, Σωτήρης Πανταλέων. Ο Σωτήρης είναι ένας πιστός στρατιώτης του Παναθηναϊκού και αγωνίζεται στο σύλλογο της καρδιάς του από το 1996.

Ο παίκτης της ομάδας βόλεϊ των Ανδρών έχει περάσει καλές και κακές στιγμές με τη φανέλα της αγαπημένης του ομάδας. Πάντα ήταν εκεί για να σηκώσει το βάρος της ευθύνης που του αναλογεί. Χωρίς πολλά λόγια και φανφάρες ο Σωτήρης Πανταλέων πάντα έβγαινε μπροστά στα δύσκολα και ταυτόχρονα πανηγύριζε σαν… μικρό παιδί κάθε επιτυχία.

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός του ευχήθηκε:

Παναθηναϊκός: Που θα δείτε τον τρίτο τελικό με τον Ολυμπιακό
Παναθηναϊκός: Που θα δείτε τον τρίτο τελικό με τον Ολυμπιακό 1.421 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

“Iron Lion Zion” Χρόνια πολλά στην Παναθηναϊκή ψυχή που λέγεται Σωτήρης Πανταλέων και κρατά την πράσινη σημαία ψηλά για περισσότερα από 20 χρόνια

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.