ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Μόλις τρεις ευκαιρίες στο Καραϊσκάκη

Ο Παναθηναϊκός των πολλών προβλημάτων δεν μπορούσε να δημιουργήσει στο ντέρμπι.

Παναθηναϊκός: Μόλις τρεις ευκαιρίες στο Καραϊσκάκη

Ο Παναθηναϊκός των πολλών προβλημάτων δεν μπορούσε να δημιουργήσει στο ντέρμπι.

Εξ’ αρχής γνωρίζαμε ότι οι πολλές απουσίες, αλλά και τα όσα έγιναν το τελευταίο διήμερο, δημιουργούσαν εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες για τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Οι πράσινοι, μπορεί να είχαν την κατοχή και στο δεύτερο ημίχρονο να ισορρόπησαν την κατάσταση, όμως η διαφορά ποιότητας ήταν εμφανής. Το πρόβλημα στη δημιουργία για το τριφύλλι ήταν μεγάλο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το τριφύλλι έκανε μόλις τρεις ευκαιρίες στην αναμέτρηση. Η πρώτη ήταν στο ξεκίνημα όταν η κεφαλιά του Κουρμπέλη από καλό σημείο πέρασε έξω. Η δεύτερη μετά το 1-0, όταν ο Χατζηγιοβάνης με ωραίο σουτ από πλάγια πήγε να σκοράρει με εντυπωσιακό τρόπο, αλλά ο Μπα έδιωξε με το κεφάλι πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή. Η τρίτη λίγο πριν από το φινάλε όταν ο Καμπετσής με κεφαλιά έστειλε την μπάλα μόλις άουτ, έπειτα από μπαλιά του Μπουζούκη.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 2.967 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.