ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Συνεχίζει μέχρι το τέλος ο Δώνης

Παρά τον εκνευρισμό στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ο Γιώργος Δώνης συνεχίζει μέχρι το τέλος των πλέι οφ.

Παναθηναϊκός: Συνεχίζει μέχρι το τέλος ο Δώνης

Η σχέση Δώνη – Παναθηναϊκού έχει περάσει από τον Φεβρουάριο και μετά από χίλια κύματα. Από χθες παίχτηκε ένα νέο… επεισόδιο μετά και τις δηλώσεις του Έλληνα προπονητή στο συνδρομητικό κανάλι. Η διοίκηση ενοχλήθηκε ιδιαίτερα από τα λεγόμενα του κόουτς και υπήρχαν σκέψεις από τον Γιάννη Αλαφούζο για πρόωρο διαζύγιο.

Τελικά,  η ψυχραιμία επικράτησε και κάτι τέτοιο δε θα συμβεί. Ο Γιώργος Δώνης συνεχίζει μέχρι το τέλος των πλέι οφ και στη συνέχεια θα αποχωρήσει για να παραδώσει τη σκυτάλη στον Ντάνι Πογιάτος. Επί της ουσίας, μένει μέχρι να φύγει, αλλά η ζημιά έχει γίνει, αφού το κλίμα στην ομάδα έχει χαλάσει και κανείς δεν ξέρει πως μπορεί να φτιάξει για τα υπόλοιπα 7 ματς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.