ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Υπογράφει μέσα στην εβδομάδα ο Πούγγουρας

Μέσα στο Σαββατοκύριακο έγιναν οι τελικές επαφές και ο Αχιλλέας Πούγγουρας θα ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Υπογράφει μέσα στην εβδομάδα ο Πούγγουρας

Μέσα στο Σαββατοκύριακο έγιναν οι τελικές επαφές και ο Αχιλλέας Πούγγουρας θα ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Οι δυο πλευρές στις συζητήσεις που είχαν, έδειξαν τη διάθεσή τους για επέκταση της συνεργασίας τους. Ο Αχιλλέας Πούγγουρας θα συνεχίσει να φοράει την πράσινη φανέλα και να βελτιώνεται μέσω της δουλειάς του.

Μέσα στο Σαββατοκύριακο έγιναν οι τελικές επαφές ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τους εκπροσώπους του ποδοσφαιριστή. Κάποιες τελευταίες εκκρεμότητες τακτοποιήθηκαν, όλα λύθηκαν και πλέον περνάμε στη φάση των υπογράφων. Μέσα στην εβδομάδα ο Αχιλλέας Πούγγουρας θα υπογράψει το νέο του τριετές συμβόλαιο με αποδοχές που θα είναι κλιμακωτές. 170.000 τον πρώτο χρόνο, 200.000 τον δεύτερο και 220.000 τον τρίτο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE