ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Κινδυνεύει με φυλάκιση πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού

Πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη, ένα χρόνο μετά τη μεγάλη περιπέτεια που πέρασε.

Κινδυνεύει με φυλάκιση πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού

Πριν από ένα χρόνο περίπου, τα ξημερώματα της 14ης Ιουλίου, ο Όγκνιεν Κούζμιτς οδηγούσε το πολυτελές τζιπ του επιστρέφοντας από γάμο. Σε δρόμο με όριο τα 60 χιλιόμετρα έτρεχε με 125 με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο και να συγκρουστεί με άλλο όχημα.

Ο πρώην σέντερ του Παναθηναϊκού κινδύνευσε να πεθάνει, αφού ήταν για μέρες σε τεχνητό κώμα, έχοντας σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και κατάγματα σε πρόσωπο και σώμα.

Κατάφερε, ωστόσο, να σταθεί όρθιος, απλά πλέον – ένα χρόνο μετά – κινδυνεύει με ποινή φυλάκισης.

Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως
Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως 61.339 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η Εισαγγελία της Μπάνια Λούκα που εξέταζε την υπόθεση, κατέθεσε μήνυση κατά του παίκτη.

Ο Κούζμιτς κατηγορείται για πρόκληση τροχαίου, υπό την επήρεια αλκοόλ, για τους σοβαρούς τραυματισμούς των άλλων ατόμων, αλλά και για παραβίαση του ορίου ταχύτητας.

Το κατηγορητήριο λέει ότι το όχημά του πήγαινε με 125 χιλιόμετρα την ώρα, σε ένα δρόμο, όπου το όριο ήταν 60.

Ο Σέρβος παίκτης θα πάει σε δίκη και φυσικά αν κριθεί ένοχος, κινδυνεύει με φυλάκιση.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.