ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΗΡΘΕ Ο ΙΣΠΑΝΟΣ

Έφτασε Ελλάδα ο Αϊτόρ

Στην Αθήνα βρίσκεται από τα μεσάνυχτα ο Αϊτόρ, που θα μείνει σε καραντίνα σήμερα και αν το τεστ για τον κορωνοϊό βγει αρνητικό, θα υποβληθεί σε εξετάσεις και θα υπογράψει.

Έφτασε Ελλάδα ο Αϊτόρ

Στην Ελλάδα βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες ο Αϊτόρ Καλανταπιέδρα, ο οποίος έχει συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό και απομένει να βάλει την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο.

Ο Ισπανός εξτρέμ έφτασε στην Αθήνα λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας και και λόγω της πανδημίας θα πρέπει να ακολουθήσει ειδικό πρωτόκολλο.

Ο Αϊτόρ μπήκε σε καραντίνα μέχρι να βγει το αποτέλεσμα του τεστ για κορονοϊό.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 87.531 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μόλις αυτό αποδειχθεί αρνητικό, τότε τις επόμενες ημέρες ο παίκτης θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις, θα υπογράψει το συμβόλαιό του και θα κάνει τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...