ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Το παρασκήνιο της αποχώρησης του Αλβέρτη

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης φαίνεται ότι αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό. Τι συνέβη, όμως, και το... τοτέμ του εξάστερου είναι έτοιμο να φύγει από την ομάδα;

Το παρασκήνιο της αποχώρησης του Αλβέρτη

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης φαίνεται ότι αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό. Τι συνέβη, όμως, και το… τοτέμ του εξάστερου είναι έτοιμο να φύγει από την ομάδα;

Πολλά έχουν ειπωθεί και έχουν… κυκλοφορήσει μετά το άκουσμα της είδησης για τη διαφαινόμενη αποχώρηση του Φραγκίσκου Αλβέρτη. Αρχικά, η φημολογία για φυγή του “Φράγκι” δημιούργησε ένα… πάγωμα σε όλο τον κόσμο, αλλά και στη δημοσιογραφική πιάτσα. Δε μιλάμε, άλλωστε, για κάποιον… χθεσινό, αλλά για τον άνθρωπο που έχει υπηρετήσει τον Παναθηναϊκό ως παίκτης και ως στέλεχος από τις αρχές της δεκαετίας του ’90 και μετά. Μιλάμε για τον αθλητή που συνέδεσε το όνομά του με τη χρυσή εποχή του εξάστερου και όχι μόνο.

Τι συνέβη, λοιπόν, και ο Φραγκίσκος Αλβέρτης αποχωρεί- αν δεν αλλάξει κάτι την τελευταία στιγμή – από την ομάδα; Κατ’ αρχάς, πρέπει να τονίσουμε ότι οι πληροφορίες αναφέρουν πως δε μιλάμε για παραίτηση, αλλά για απομάκρυνση. Φαίνεται ότι η απόφαση συνδέεται και με τη φημολογούμενη παραίτηση του Μάνου Παπαδόπουλου. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος φαίνεται να είναι ενοχλημένος με τον Αλβέρτη το τελευταίο διάστημα. Γι αυτό και κάνουμε λόγο για απομάκρυνση και όχι παραίτηση.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.130 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από εκεί και πέρα για περισσότερες λεπτομέρειες θα πρέπει να περιμένουμε τη συνέχεια. Ο Αλβέρτης θα τοποθετηθεί αναλυτικά για τις τελευταίες εξελίξεις που μόνο δυσάρεστες είναι για τον μπασκετικό Παναθηναϊκό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.