ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Όλα ανοιχτά με Παπαδόπουλο – Αλβέρτη!

Τη στιγμή που ο Φραγκίσκος Αλβέρτης έχει υπογράψει τη λύση συνεργασίας με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, τα πάντα παραμένουν ανοιχτά και γίνονται προσπάθειες για... αλλαγή δεδομένων.

Όλα ανοιχτά με Παπαδόπουλο - Αλβέρτη!

Τη στιγμή που ο Φραγκίσκος Αλβέρτης έχει υπογράψει τη λύση συνεργασίας με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, τα πάντα παραμένουν ανοιχτά και γίνονται προσπάθειες για… αλλαγή δεδομένων.

Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, οι δυο άνδρες είναι για να φεύγουν από την ομάδα. Ο πρώτος χθες το πρωί δήλωσε παραίτηση, η Ζενίτ τον θέλει, ενώ ο Αλβέρτης υπέγραψε τη λύση συνεργασίας του σήμερα το μεσημέρι. Σε αυτό το σημείο να τονίσουμε ότι δεν πρόκειται για παραίτηση από την πλευρά του Φράγκι, αλλά για μονόπλευρη επιθυμία. Πάντως, τη δεδομένη στιγμή τα πάντα παραμένουν ανοιχτά και δε θα πρέπει να βιαζόμαστε!

Οι πληροφορίες του panathinaikos24.gr αναφέρουν ότι δεν έχουν πέσει οι υπογραφές από όλες τις πλευρές στη λύση σύμβασης (κάτι το οποίο είναι απαραίτητο για το οριστικό διαζύγιο) με Αλβέρτη και γίνονται συζητήσεις με σκοπό την αλλαγή της κατάστασης. Μπορεί οι δυο τους να βρίσκονται με το ένα… πόδι εκτός ΚΑΕ, ωστόσο τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν αύριο. Οι κουβέντες έχουν να κάνουν με την πιθανότητα να έχουμε νέα δεδομένα και οι Παπαδόπουλος, Αλβέρτης να μην αποχωρήσουν από το τριφύλλι. Με την κατάσταση η οποία έχει διαμορφωθεί το τελευταίο διάστημα κάτι τέτοιο δεν είναι εύκολο, ωστόσο θα πρέπει να περιμένουμε τι μέλλει γενέσθαι.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.637 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...